Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Mamak’ta Kutsi Rüzgarı Esti…

-“SHOPPING FEST”TE HER GECE BİR BAŞKA ÜNLÜ SANATÇININ SAHNE ALDIĞI KONSERLER DİZİSİNDE KUTSİ, ŞARKILARINI MAMAK’TA BİNLERCE HAYRANIYLA BİRLİKTE SESLENDİRDİ -BAŞKAN MELİH GÖKÇEK, KONSER ÖNCESİ MAMAK CADDELERİNDE DEV KORTEJLE VATANDAŞLARI SELAMLARKEN, ÇOCUKLARA BİNLERCE TOP DAĞITTI

15 Haziran 2012 Cuma 15:56
Mamak’ta Kutsi Rüzgarı Esti…

Shopping Fest kapsamında her gün ayrı bir ünlünün sahne aldığı konserler dizisinde bu kez sevilen sanatçı Kutsi, şarkılarını Mamak’ta seslendirdi.
Konser öncesinde ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 32 araçlık dev Festival Kortejinde yer alarak, Akdere Ulu Camii önünden konser alanına kadarki güzergahta hem korteji neşeyle izleyen vatandaşları selamladı hem de çocuklara binlerce futbol ve basketbol topu dağıttı.
Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Shopping Fest’in yedinci günündeki konuğu Kutsi oldu. Kutsi, Mamak Asım Gündüz Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi önünde kurulan konser alanındaki binlerce Başkentliye, 2 saatlik bir konser sundu.
Kutsi’nin konser verdiği bölgeyi erken saatlerden itibaren doldurmaya başlayan Başkentliler,  sahnenin iki yanına yerleştirilen dev ekranlar sayesinde Kutsi’yi rahatlıkla izleme olanağı buldular.-“BAŞKAN GÖKÇEK’İN EMEĞİ ÇOK BÜYÜK”Bu şekildeki görkemli konserler sayesinde çok mutlu olduğunu dile getiren sanatçı Kutsi, “Alışveriş Festivali ve konserlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in emeği çok büyük.  Başkan’a ve bizi her zaman konserlerimizde dinlemeye gelen Sayın Nevin Gökçek’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Nice Mutlu Yıllara Doğum Günün Hatırına” adlı şarkısını binlerce hayranıyla birlikte seslendiren Kutsi,  kendi şarkılarının yanı sıra, “Ellerimde Çiçekler”, “Kaç Yıl Geçti”, “Fesupanallah”, “Sevdan Olmasa” gibi klasikleşmiş pop parçalarını da seslendirdi. Coşkulu gecenin sonundaki havai fişek gösterileri, konsere ayrı bir güzellik kattı.