Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

"MAHALLEDE ŞENLİK VAR" SİNCAN'DA

Büyükşehir Belediyesi’nin, Ramazan akşamlarına renk katan “Mahallede Şenlik Var Panayırı” Ramazan Bayramı sonuna kadar Sincan Tuğra Meydanı’nda, çoluk çocuk herkesin, sıcak yaz günlerine serinlik ve mutluluk kazandırmaya devam edecek.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 11:59
"MAHALLEDE ŞENLİK VAR" SİNCAN'DA

- BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN, RAMAZAN AKŞAMLARINA RENK KATAN “MAHALLEDE ŞENLIK VAR PANAYIRI” RAMAZAN BAYRAMI SONUNA KADAR SINCAN TUĞRA MEYDANI’NDA OLACAK

mahallede_senlik_sincan.jpgBüyükşehir Belediyesi’nin, Ramazan akşamlarına renk katan “Mahallede Şenlik Var Panayırı” Ramazan Bayramı sonuna kadar Sincan Tuğra Meydanı’nda, çoluk çocuk herkesin, sıcak yaz günlerine serinlik ve mutluluk kazandırmaya devam edecek.
Yaz aylarında Başkent’in ilçelerini iki koldan dolaşan panayır, Ramazan ayıyla birlikte Altınpark’ta vatandaşlarla buluştu. İftar sonrası dolup taşan panayır, pazar gününden itibaren Sincan’a taşındı ve Ramazan Bayramı sonuna kadar da Ankaralıları eğlendirmeye burada devam edecek.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Başkent’in dört bir tarafını ilçe ilçe gezen Mahallede Şenlik var Panayırları, Altınpark’ın ardından şimdi de Sincan Tuğra Meydanı’nda konuklarını ağırlıyor. Lunaparklardan, şişme oyuncaklara, mini go-karttan midilli atlara, yerel sanatçıların verdiği konserlerden kukla, tiyatro gösterilerine kadar tam anlamıyla cazibe merkezi haline gelen panayır, genç yaşlı yüzlerce Başkentliye unutulmaz Ramazan akşamları yaşatmaya devam ediyor.