Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

KURTBOĞAZI'NDA PİKNİK KEYFİ

Sincan Aile Yaşam Merkezi üyeleri, Kurtboğazı Barajı’nda düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi.

14 Nisan 2013 Pazar 00:00
KURTBOĞAZI'NDA PİKNİK KEYFİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİNCAN AİLE YAŞAM MERKEZİ, ÜYELERİNİ DÜZENLEDİĞİ PİKNİKTE BİR ARAYA GETİRDİ

piknik_330_14042013.jpgSincan Aile Yaşam Merkezi üyeleri, Kurtboğazı Barajı’nda düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi.

 2005 yılından bu yana her yaşta Ankaralıya hitap eden ve onları her konudaki sosyal faaliyetleri için açılan Aile Yaşam Merkezleri tüm yaştaki, çocuklara, gençlere, hanımlara, yetişkinlere, engelli ve yaşlılara hizmet vererek, faaliyetlerini sürdürüyor, Başkentlilerin hoşça vakit geçirmesini sağlıyorlar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığına bağlı Sincan Aile Yaşam Merkezi, üyelerinin sosyalleşmesi ve keyifli bir gün geçirmesi adına bir piknik düzenledi.

Üyelerin yoğun talepleri üzerine her yıl gelenekselleşen piknikte üyelerin mutluluğu, gözlerinden okunuyordu.

Erken saatlerde yola çıkan Aile Yaşam Merkezi üyeleri, Kurtboğazı Barajı’na ulaştıktan sonra güzel havanın tadını çıkarmaya başladı.

Ankara oyun havaları eşliğinde oyunlar oynayan üyeler, güzel havada halaylar çekerek dolu dolu geçirdikleri güne renk kattılar. Çocuklar doğa ile buluşmanın tadını çıkarırken, gençler yakan top gibi çeşitli oyunlarla farklı bir gün geçirdiler.

Gönüllerince eğlendikleri bir günün ardından üyeler, bu tür faaliyetlerin sık sık tekrarlanmasını talep ederek, organizasyonu gerçekleştiren ve emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getirdiler.

KURTBOĞAZI'NDA PİKNİK KEYFİ
KURTBOĞAZI'NDA PİKNİK KEYFİ
KURTBOĞAZI'NDA PİKNİK KEYFİ
KURTBOĞAZI'NDA PİKNİK KEYFİ