Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Kamu Pazarı’nın Resmi Açılışı Yarın Yapılıyor...

-Büyükşehir Belediyesi tarafından gökkuşağı rekreasyon alanı’ na yaptırılan kamu pazarı’ nın açılışını yarın (20 Haziran) başkan gökçek yapacak -Halk ekmek, ziraat fakültesi, AOÇ, Tarmeg, Tar-koop, Tariş, Belmek gibi kurumların satış yerlerinin bulunduğu, organik, doğal ya da el yapımı ürünlerin satıldığı pazar özellikle öğrenciler ile kamu kuruluşları personelinden büyük ilgi gördü

19 Haziran 2012 Salı 14:25
Kamu Pazarı’nın Resmi Açılışı Yarın Yapılıyor...

Büyükşehir Belediyesi’nin kısa bir süre önce hizmete sunduğu ve büyük ilgi gören Gökkuşağı Rekreasyon Merkezi’ndeki Kamu Pazarı’nın resmi açılışı yarın (20 Haziran) yapılacak.
Resmi açılışı yapılmadığı halde satışların başlamasından kısa bir süre sonra Başkentlilerin büyük ilgisini çeken pazarda; ilk dükkanı açan ve uygun fiyatları, hijyenik, kaliteli hizmetiyle beğeni kazanan Halk Ekmek’in ardından Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), Vakıflar Edremit Zeytin İşletmesi, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, FİSKOBİRLİK, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi (TAR-KOOP), TARİŞ, BELSO, Tarımsal Ürünler Satış Merkezi (TARMEG), PTT ile El Becerileri ve Meslek Edindirme Kursları (BELMEK) satış ofislerini açtı.
Kamu Pazarı’ndaki dükkanlar hafta içi her gün, 07.00 - 21.00 saatleri arasında çalışan Halk Ekmek dışında, 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Çevresindeki kamu kuruluşlarının çokluğu nedeniyle özelikle öğle tatilinde kalabalıklaşan kamu pazarı, 24 saat güvenlik kameraları tarafından izleniyor.
- ÜRÜNLER TAZE VE DOĞAL
Kamu Pazarı’nda ilk açılan dükkan olan Halk Ekmek Satış Mağazası, çeşit çeşit ekmek satışı, uygun fiyatlara kahvaltı ve unlu mamullerin tüketilebileceği kafe ortamı ile kısa sürede büyük ilgi gördü.
Büyükşehir Belediyesi El Becerileri ve Meslek Edindirme Kursları’nın (BELMEK) hünerli üyelerinin el emeği göz nuru ürünleri de ilk kez Kamu Pazarında satış stantlarında Başkentlilerin beğenisine sunulurken, Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) da ilk kez açtığı satış ofisindeki “Çocuklara zararsız oyuncaklar” ile Başkentlilerin ilgisini çekti.
Doğal, organik ve güvenilir pek çok ürünle dikkat çeken Kamu Pazarı’nın diğer dükkanlarında Başkentliler, zeytinyağı, peynir, yoğurt, fındık, yumurta gibi yiyecekleri uygun fiyatlara satın alabiliyor.