10 Aralık 2013 Salı 11:41
ISITMALI YOLDA DİJİTAL UYARI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KUZEY ANKARA PROJE ALANINDA BULUNAN 3,5 KM’LİK “ŞERİT ISITMALI YOL”UN BAŞLANGIÇ VE BİTİMİNDE SÜRÜCÜLERİ DİJİTAL LEVHALARLA DİKKATLİ OLMALARI KONUSUNDA UYARIYOR
-ÜZÜCÜ KAZALARIN YAŞANMAMASI İÇİN SÜRÜCÜLERİN, ISITMALI ŞERİTLERİ TAKİP ETMELERİ, 50 KM’LİK HIZ LİMİTİNİ AŞMAMALARI VE GİZLİ BUZLANMAYA KARŞI DİKKATLİ OLMALARI GEREKİYOR

isitmali_yol.jpgBüyükşehir Belediyesi, sürücüleri Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Proje alanında yapımını gerçekleştirdiği ‘Şerit Isıtmalı Yol’un başlangıç ve bitiminde dijital levhalarla dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.
Başkent’te şiddetli kar yağışının yaşandığı geçtiğimiz gün hızlı ve kontrolsüz şekilde kullanılan araçlar nedeniyle yaşanan kazalara dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuyor.
Esenboğa Yolu’nun Kuzey Ankara kısmındaki alttan şerit ısıtmalı 3,5 kilometrelik yol üzerinde bulunan dijital levhalarla sürücüleri uyaran Büyükşehir Belediyesi, hız limitlerine uyulması ve şerit izlerinin takip edilmesinin önemine vurgu yapıyor.

Dijital levhalar üzerinde;
“ŞERİT İZLERİNİ TAKİP EDİNİZ”,
“50-HIZ LİMİTLERİNE UYUNUZ”,
“YOL ISITMA SİSTEMİ DEVREDE”,
“DİKKAT GİZLİ BUZLANMA RİSKİ, ISITMALI YOL ÇIKIŞI” yazılarıyla uyarıda bulunan Büyükşehir Belediyesi, üzücü kazaların yaşanmaması için bu uyarı levhalarına mutlaka uyulmasını istiyor.