10 Mayıs 2013 Cuma 00:00
HANIM LOKALLERİNDEN BAHAR ŞENLİĞİ

-HANIM LOKALLERİ ÜYELERİ, HIDIRELLEZ, KARDEŞLİK GÜNÜ VE ANNELER GÜNÜ’NÜ BAHAR ŞENLİĞİ ŞEKLİNDE KUTLAYARAK, GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

sincan.jpgBüyükşehir Belediyesi Hanım Lokallerinin üyeleri, baharın coşkusunu hep birlikte yaşıyor. Hıdırellez, Kardeşlik Günü ve Anneler Günü’nü, “Bahar Şenliği” şeklinde kutlayan Başkentli kadınlar, gönüllerince eğlendi.
Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri, Başkentli kadınlara daha sağlıklı bir yaşam için her türlü fırsatı sunarken, sosyal etkinlikleri ile de takdir topluyor. Çeşitli geziler, belirli gün ve hafta etkinlikleri, kişisel gelişim kursları ile üyelerini sık sık bir araya getiren lokaller, belirli günlerde düzenlenen eğlenceler ile de kadınları stresten arındırıyor.
Harikalar Diyarı Hanımlar Lokali de çevresindeki diğer lokallerle birlikte renkli görüntülere sahne olan, coşkulu bir bahar şenliğine ev sahipliği yaptı. Oksijen deposu Harikalar Diyarı’nın yemyeşil ortamında hem piknik yapan hem de müzik eşliğinde eğlenen lokal üyeleri, yarışmalar ile de heyecanlı dakikalar yaşadı.
Nohutlu pilav, ayran ve tatlı dağıtımı ile başlayan şenlik, yarışmalar ile devam etti. Çuval, ip atlama, top taşıma gibi yarışmalar ile renkli görüntülere sahne olan şenlikte lokal üyeleri, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Halayların çekildiği, oyunların oynandığı, güzel sohbetlerin yaşandığı şenlikten geriye tatlı bir yorgunluk kaldı.