25 Aralık 2014 Perşembe 17:19
HANIM LOKALİ ÜYELERİNDEN KIZILCAHAMAM’DA MUHTEŞEM KONSER

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HANIM LOKALLERİ ÜYELERİNİN OLUŞTURDUĞU MÜZİK GRUPLARI, KIZILCAHAMAM BELEDİYESİ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN PROGRAMDA KONSER VERDİ
-PROGRAMA KATILAN NEVİN GÖKÇEK: “KADINLAR MUTLAKA KENDİLERİNE ZAMAN AYIRSIN”

konser.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hanım Lokalleri’nin üyelerinden oluşan Müzik grupları, Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen programda muhteşem bir konser verdi.
Kızılcahamam Belediyesi Adem Özbekler Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ile eşi Ayşe Güney, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Selma Okuroğlu ve Hatice Akgül, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda Kızılcahamamlı kadın katıldı.
Tasavvuf Müziği Korosu, semazen gösterisi ile Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri üyelerinden oluşan Türk Sanat, Türk Halk ve Nostaljik Pop Grubu korolarının konserinde, Kızılcahamamlı hanımlar birbirinden hareketli ve nostaljik parçalar eşliğinde eğlenceli, keyifli ve coşkulu bir gün yaşadı.
Programa katılan kadınlara seslenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, özlem gidermek ve aradaki bağları güçlendirmek için böyle programların yapılması gerektiğini belirterek, karış karış bildiği Kızılcahamam’ı, köylerini ve halkını çok sevdiğini söyledi.

-NEVİN GÖKÇEK: “KADINLAR MUTLAKA KENDİLERİNE ZAMAN AYIRSIN”
Büyükşehir Belediyesi’nin Kızılcahamam’da da Hanımlar Lokali açmayı planladığını ifade eden Nevin Gökçek, “Bu merkezlerin en güzel yanı kendinize zaman ayıracak olmanızdır. Tüm kadınlara tavsiyem mutlaka kendinizi geliştirecek faaliyetlerin içinde olun. Bu merkezlerde spor yapan, kurslara giden, çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlere katılan kadınlarımızın beden ve ruh sağlıkları daha güçlü oluyor. Unutmayın ki kendini mutlu hisseden kadının çocuğu da ailesi de daha mutlu olduğu gibi kendini daha değerli hissediyor” diye konuştu.

-MÜZİK GRUPLARI TAM NOT ALDI
Hanım Lokalleri’nde aldıkları müzik eğitiminin ardından oluşturdukları korolarla konserler veren Hanım Lokalleri Müzik Grubu üyeleri, Kızılcahamamlı kadınlardan da tam not aldı.
Türk Sanat, Türk Halk ve 70-80’li yılların Türk pop şarkılarından oluşan repertuarıyla birbirinden güzel eserleri seslendiren Hanım Lokali Müzik Grubu’na, Kızılcahamamlı kadınlar alkışları ve coşkularıyla eşlik etti.