Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Hadise Ankara’yı, Ankaralı Hadise’yi Sevdi…

NATA VEGA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE BULUNAN TÜRKİYE’NİN EN UZUN AKVARYUM TÜNELİ ÜNLÜ SANATÇI HADİSE’NİN KONSERİYLE AÇILDI

27 Haziran 2012 Çarşamba 08:27
Hadise Ankara’yı, Ankaralı Hadise’yi Sevdi…

Shopping Fest kapsamında NATA VEGA Outlet Alışveriş Merkezi’nde bulunan Türkiye’nin en uzun akvaryum tüneli, ünlü sanatçı Hadise’nin muhteşem konseriyle açıldı.
       Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Büyük Ankara Festivali ve Shopping Fest’in bir araya gelmesiyle alışveriş ve eğlencenin boyutları zirveye ulaştı.
Akşam serinliğiyle birlikte konser alanını dolduran Hadise hayranlarının coşkusu, sanatçının sahneye çıkmasıyla doruğa ulaştı.
Hayranlarının yoğun sevgi gösterisiyle sahnede yerini alan Hadise’nin, “Dün Ankara’nın bir başka yerinde konser verdim, bugün de burada sizlerleyim. Gün geçtikçe Ankara’ya aşık oluyorum. Gerçekten Ankara’da yaşayabilirim. Ankara çok güzel ve düzenli bir kent” sözleri Başkentlilerden büyük alkış aldı. 
“Aşk Kaç Beden Giyer” şarkısıyla konserine başlayan ve 1.5 saat sahnede kalan Hadise, konser alanını dolduran binlerce izleyicinin de katılımıyla dillerden düşmeyen hareketli şarkılarını birbiri ardına seslendirirken, dans grubu ile beraber yaptığı şovlarla da sevenlerine unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.
Hadise hayranları sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek büyük bir koro oluşturdu.  
Türkçe ve İngilizce şarkılardan oluşan birbirinden hareketli parçalarıyla Ankaralılara unutamayacakları bir gece yaşatan Hadise,
Eurovision şarkısı “Düm Tek Tek” ile girdiği programının son bölümünü,  hareketli birbirinden güzel parçalarıyla tamamladı. 
Konserin ardından düzenlenen muhteşem havai fişek gösterisi geceye bir başka güzellik kazandırdı.