Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Gökçek’ten Giresun Pidesi Hüneri…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, ÜNLÜ GİRESUN PİDESİ FIRINININ AÇILIŞINDA, TEZGAHIN BAŞINA GEÇEREK PİDE YAPTI -BAŞKAN GÖKÇEK ELLERİYLE HAZIRLADIĞI GİRESUN PİDESİNİ MİSAFİRLERE İKRAM ETTİ

07 Mayıs 2012 Pazartesi 16:42
Gökçek’ten Giresun Pidesi Hüneri…

pide_207_07052012.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,  Ayvasıl Liman Restaurant’nın Ankara’daki Şubesi’nin açılışında tezgahın başına geçerek, ünlü Giresun Pidesini yaptı.
AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli ile birlikte katıldığı açılışta Başkan Gökçek, beyaz önlüğü  ve eldivenleri giyerek geçtiği tezgahın başında, büyük bir incelikle açtığı hamurla Giresun’un ünlü kapalı  pidesini hazırladı. 
Kırk yıllık pide ustalarına taş çıkatırcasına büyük bir hünerle açtığıkapalı pideyi fırına veren Başkan Gökçek, daha sonra pişen pideleri açılışa katılan diğer misafirlere ikram etti.
Fırının başında pide yaparken çekilen fotoğraflarını twitter’da paylaşan Başkan Gökçek,  twitter takipçileri tarafından,“yerel yönetimler ve politikadaki başarısının yanında 10 parmağında 10 marifet” şeklinde yorumlanarak, büyük ilgi gördü.

pide_207_2_07052012.jpg