Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Gezi Otobüsleriyle Ankara Turu…

-BAŞKAN GÖKÇEK ÜSTÜ AÇIK YAZLIK OTOBÜSLE MİNİ ANKARA TURUNU BAŞLATTI -SHOPPING FEST KAPSAMINDA ÜZERİ AÇIK 10 OTOBÜS GÜVENPARK, KUĞULU PARK, ULUS MEYDANI ARASINDA GEZİ AMAÇLI ÜCRETSİZ RİNG SEFERİ YAPACAK

11 Haziran 2012 Pazartesi 11:51
Gezi Otobüsleriyle Ankara Turu…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Melih Gökçek, üstü açık  yazlık otobüslerle mini Ankara turunu başlattı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, üstü açık gezi otobüsünün ilk seferine ATO Başkanı Salih Bezci ve vatandaşlar çocuklarıyla birlikte katıldı.
 Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşen gezide Başkan Gökçek, otobüse binen bir ailenin sevimli kızını kucağına alarak yol boyunca Ankaralıları selamladı.

gezi_otobus_400_10062012.jpg

Ankara’da başlatılan Shopping Fest kapsamında, alışveriş ve eğlence yaşamına büyük canlılık kazandırılan kentte, şimdi de Atatürk Bulvarı üzerinde üstü açık yazlık otobüslerle gerçekleştirilen tur ile vatandaşlara ücretsiz güzel bir gezi imkanı sağlandı.

-GEZİ OTOBÜSLERİ EGO ATÖLYELERİNDE İMAL EDİLDİ

Bundan sonra Shopping Fest süresince her biri EGO Otobüs Atölyelerinde imal edilen üstü açık 10 adet yazlık otobüs kalkış noktaları 5 tanesi Güvenpark önünden, 5 tanesi de Ulus Meydanı’ndan olmak üzere  Güvenpark, Kuğulupark, Ulus Meydanı olmak üzere Atatürk Bulvarı  üzerinde gezi amaçlı ücretsiz ring seferi yapacaklar.
Gezi sırasında otobüste çalan günün sevilen parçalarıyla eğlenme fırsatı bulacak olan vatandaşlar aynı zamanda otobüs koltuklarının arkasına monte edilen dijital monitörlerden, kentin turistik yerleri ve proje alanlarını da izleme fırsatı bulacaklar.  
Başkent’te her sabah saat 10.00’da başlayacak olan ücretsiz ring seferleri saat 24.00’e kadar devam edecek.