Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

FOMGET'TEN BİR ŞAMPİYONLUK DAHA

Sincan Aile Yaşam Merkezi üyesi olan kızlar, FOMGET Gençlik ve Spor Kulübü adına katıldıkları “Türkiye Bayanlar Futbol Ligi Yıldız Kızlar Şampiyonası”nda birinci oldu.

10 Ağustos 2015 Pazartesi 08:23
FOMGET'TEN BİR ŞAMPİYONLUK DAHA

-FOMGET GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ, “TÜRKİYE BAYANLAR FUTBOL LİGİ YILDIZ KIZLAR ŞAMPİYONASI”NDA BİRİNCİ OLDU

-HALK DANSLARINDA TÜRKİYE VE DÜNYA ÇAPINDA ALDIĞI ÖDÜL VE ŞAMPİYONLUKLARLA ADINDAN SÖZ ETTİREN FOMGET, AYNI ZAMANDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİNCAN AİLE YAŞAM MERKEZİ ÜYESİ OLAN GENÇ SPORCULARIYLA FUTBOLDA DA İDDİASINI ORTAYA KOYDU

 fomget-330.jpg    Sincan Aile Yaşam Merkezi üyesi olan kızlar, FOMGET Gençlik ve Spor Kulübü adına katıldıkları “Türkiye Bayanlar Futbol Ligi Yıldız Kızlar Şampiyonası”nda birinci oldu.  

Halk danslarında aldığı ödül ve şampiyonluklara, futbolda kupayla katkı sunan FOMGET, bayan futbol takımıyla da Ankara’nın gururu oldu ve bu kupayı Başkent’e kazandıran ilk takım olmayı başardı.

      Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonası’nı yenilgisiz tamamlayan ve final maçında da Denizli PAÜ Gençlik Spor’u 3-0’lık skorla geçen Ankara temsilcisi FOMGET, şampiyonluk ipini göğüslerken, ikinciliği Denizli PAÜ Gençlik Spor, üçüncülüğü Maraşgücü Gençlik Spor, dördüncülüğü de Gülizar Hasan Yılmaz Gençlik ve Spor takımları kazandı.

-DANSTA DA FUTBOLDA DA LİDER...

        Ulusal ve uluslararası alanda aldığı birçok ödül ve şampiyonlukla Ankara’nın gururu olan FOMGET, bayan futbol takımlarıyla aldığı derecelerle de sevinç yaşattı.

        Türkiye Bayanlar Futbol 2. Ligi’nde mücadele eden FOMGET Bayanlar A takımı, ligi 4. olarak tamamlarken, Genç Takım da Türkiye Genç Kızlar Şampiyonası’nın yarı finalinde mücadele etmek için gün sayıyor. 14 yaş ve altı kızların mücadele ettiği Türkiye Kızlar Şampiyonası’nda da birinciliği kazanan FOMGET, başarılarına başarı eklemek için mücadeleye devam ediyor.

-TEŞEKKÜR ZİYARET…

        Nevşehir’de düzenlenen final maçında şampiyonluğu göğüsleyerek Başkent’e dönen FOMGET Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tamer Bozkuş, Antrenör Baki Çiftçi ve futbolcu kızlar, kupalarıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Büşra Aldoğan’a teşekkür ziyaretinde bulundular. Kupayı da Aldoğan’a takdim eden futbolcular, şampiyonluk yolunda kazandıkları galibiyetleri anlattılar.