Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Festival’de Müzik Ziyafeti...

-GÜLŞEN VE RAFET EL ROMAN BAŞKENTLİLERLE BULUŞTU… -BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ KAPSAMINDA HİPODROM’DA SAHNEYE ÇIKAN ÜNLÜ SANATÇILAR GÜLŞEN İLE RAFET EL ROMAN SEVİLEN ŞARKILARI ANKARALILAR İÇİN SÖYLEDİ

28 Haziran 2012 Perşembe 16:59
Festival’de Müzik Ziyafeti...

Shopping Fest ile Alışverişin ve eğlencenin de merkezi olan Ankara’da, 22 Haziran’da başlayan Büyük Ankara Festivali, coşkuyu doruğa taşıdı.
Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği Büyük Ankara Festivali’nin yaz gecelerinin olmazsa olmaz konserleri, Başkentlilere keyifli saatler yaşatıyor.

rafet_200.jpg

Ankaralılar AKM (eski Hipodrom) alanındaki konserde bu kez de çok sevilen iki sanatçı Gülşen ve Rafet El Roman ile hasret giderdi.  Hayranlarının büyük sevgi gösterileri ile sahneye çıkan Rafet El Roman, seslendirdiği duygu yüklü parçalarla alanda romantik bir hava oluşturdu.
Sanatçının tüm şarkılarına büyük bir koro halinde katılan izleyiciler, duygusal parçalarla hüzünlenirken, hareketli parçalarla da coştular. 

gulsen_200.jpg

Gecenin finali ise her yaştan seveni bulunan ve özellikle gençlerin gözdesi olan Gülşen ile gerçekleşti. Hareketli parçalarıyla izleyicilere coşku dolu bir gece yaşatan sanatçı, Başkent’te unutulmayacak bir konsere daha imza attı.
Konserler, muhteşem bir havai fişek gösterisi ile son buldu.