Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ENGELLİLERDEN, BAŞKAN GÖKÇEK'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu üyeleri, engellilere yönelik hizmetlerinden dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür plaketi sundu.

02 Aralık 2015 Çarşamba 16:27
ENGELLİLERDEN, BAŞKAN GÖKÇEK'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

-TÜRKİYE SAKATLAR KONFEDERASYONU, ENGELLİLERE YÖNELİK HİZMETLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN GÖKÇEK’E PLAKET SUNDU
-KONFEDERASYON BAŞKANI ÇELEBİ, BAŞKAN GÖKÇEK ADINA HAZIRLANAN TEŞEKKÜR PLAKETİNİ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANI TEKCAN'A VERDİ

sanatkarlar_konfederasyonu_3.jpgTürkiye Sakatlar Konfederasyonu üyeleri, engellilere yönelik hizmetlerinden dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür plaketi sundu.
Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Büyükşehir Belediyesi'nin Kızılay'daki ek binası önünde açıklama yapan Konfederasyon Başkanı Yusuf Çelebi, Başkan Gökçek adına hazırlanan teşekkür plaketini, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan'a verdi
Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Ankara Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Şeker ve dernek üyeleri ile engelli vatandaşların da katılımıyla bir basın açıklaması yapıldı.
Grup adına açıklama yapan, engelli Muhterem Aktaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve yöneticilerine teşekkürlerini ileterek, Belediye’nin engellilere yönelik hizmetleri hakkında bilgi verdi.
Büyükşehir Belediyesi’nin engellilere sunduğu evde temizlik, bakım-onarım, sağlık hizmetleri ve psiko-sosyal destek hizmetlerini anlatan Aktaş, Büyükşehir Belediye ekiplerinin, asansörlü minibüs tipi araçlarla engelli vatandaşları her gün evlerinden alıp, refakatçi eşliğinde istedikleri yere götürdüğünü söyledi.
Aktaş, engellilerin her yıl Büyükşehir’e ait tatil kamplarında ücretsiz olarak ağırlandığını, fizyoterapi hizmetlerinden yararlandığını da belirterek, “Ayrıca engelli öğrencilere her gün ücretsiz yemek verilmekte, tekerlekli sandalye ve akülü sandalye desteği sağlanmakta, işitme cihazı, beyaz baston ve koltuk değneği yardımları yapılmaktadır. Ego Otobüslerinden de ücretsiz olarak yararlanmaktadırlar” diye konuştu.
Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu da konuşmasında, engelli vatandaşlarla ilgili belediyelerin görevlerine değinerek, bu alanda yaptığı çalışmalardan dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve ekibine teşekkürlerini iletti.
Konuşmaların ardından Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi, engellilere yönelik hizmet ve çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek adına hazırlanan teşekkür plaketini, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan'a takdim etti.