EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve El Becerileri Kursları’nı (BELMEK) başarıyla bitiren kursiyerlerin yıl boyunca ürettikleri eserler, Altınpark ANFA - A Salonu’nda sergilenecek.

13 Haziran 2014 Cuma 08:54
EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

-BELMEK’İN YILSONU SERGİSİ 13 HAZİRAN  BAŞKAN GÖKÇEK TARAFINDAN AÇILIYOR…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME VE EL BECERİLERİ KURSLARI’NA (BELMEK) KATILAN KURSİYERİN ESERLERİNDEN OLUŞAN SERGİ, BAŞKAN GÖKÇEK TARAFINDAN ALTINPARK ANFA - A SALONU’NDA SAAT 11.00’DA AÇILACAK

BELMEK üyelerinin el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan sergiyi, 13 Haziran Cuma saat 11.00’da Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek açacak.

Sergi, 10 gün boyunca patchworkten taş bebeğe, iğne oyasından resme, seramikten çiniye kadar el sanatlarının en başarılı örneklerine ev sahipliği yapacak.

Tarih : 13 Haziran 2014 - Cuma

Saat  : 11.00