CEPHEDE PİKNİK OYUNUNUN GALASINDA DEZAVANTAJLI ÇOCUKLARDAN ÜSTÜN PERFORMANS

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen “Yarınlar ve Umutlar Projesi” kapsamında sahnelenen ‘Cephede Piknik’ adlı tiyatro oyununun galası yapıldı.

14 Mayıs 2022 Cumartesi 11:10
CEPHEDE PİKNİK OYUNUNUN GALASINDA DEZAVANTAJLI ÇOCUKLARDAN ÜSTÜN PERFORMANS

Turgay Tanülkü’nün genel sanat yönetmenliğini üstlendiği ve Altındağ’da yaşayan dezavantajlı çocuklar tarafından sahnelenen oyun Başkentliler tarafından ayakta alkışlandı.

Genel sanat yönetmenliğini usta oyuncu Turgay Tanülkü, yönetmenliğini ise Ali Sağ’ın üstlendiği ‘Cephede Piknik’ adlı tiyatro oyununun galası yapıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen “Yarınlar Ve Umutlar Projesi” kapsamında Altındağ’da yaşayan dezavantajlı çocukların sahnelediği ‘Cephede Piknik’ adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

TİYATRO İLE İLK KEZ TANIŞAN ÇOCUK OYUNCULAR AYAKTA ALKIŞLANDI

Dezavantajlı çocuklar tarafından 6 aylık bir çalışma sonucunda Gençlik Parkı Büyük Sahne’de sahnelenen tiyatro oyununa; Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, BelPa AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Özkara, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Bozkurt, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz, Beltema Sigorta Genel Müdürü Ali Çalışkan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Demiryürek ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Savaşın anlamsızlığı üzerine yazılan oyunu başarıyla sahneleyen çocuk oyuncular, Başkentliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.