Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR'DEN,USTALARA "VEFA" KONSERİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, müziğin büyük ustaları Cem Karaca ve Barış Manço için “Vefa Konseri”düzenleyecek. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve gönüllülerden oluşan 250 kişilik (koro-çocuk korosu- müzisyenler) bir grupla, Türkiye’de ilk defa senfonik rock"Barış Manço&Cem Karaca Vefa Konseri"gerçekleştirilecek.

22 Ocak 2016 Cuma 12:07
BÜYÜKŞEHİR'DEN,USTALARA "VEFA" KONSERİ

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ,MÜZİĞİN BÜYÜK USTALARI BARIŞ MANÇO VE CEM KARACA İÇİN “VEFA KONSERİ” DÜZENLİYOR
-ATATÜRK KAPALI SPOR SALONU’NDAPAZARTESİ GÜNÜ DÜZENLENECEKVE TÜRKİYE'DE İLK KEZ "SENFONİK ROCK" TARZINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKKONSERİ ANKARALILAR ÜCRETSİZ İZLEYEBİLECEK

vefa_konseri_3.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, müziğin büyük ustaları Cem Karaca ve Barış Manço için “Vefa Konseri”düzenleyecek.
Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve gönüllülerden oluşan 250 kişilik (koro-çocuk korosu- müzisyenler) bir grupla, Türkiye’de ilk defa senfonik rock"Barış Manço&Cem Karaca Vefa Konseri"gerçekleştirilecek.
Atatürk Spor Salonu’nda 25 Ocak Pazartesi günü saat18.30’da başlayacak konseri,Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent OrkestrasıŞefi Kemal Günüç yönetecek.
Barış Manço’ya konserlerinde yıllarca eşlik eden Kurtalan Ekspres’in baş gitaristi Ahmet Güvenç’inde misafir sanatçı olarak katılacağı konserinsolistliğini, Turgay Bengü ve Serdar Tuksalyapacak.
Konserin senfonik rock düzenlemeleri, Amerika’da California Üniversitesi Berkeley Müzik Okulu’nda öğretim görevlisi olan ve aynı zamanda Grammyödüllerinde jüri üyesi olarak yeralanUtar Artun tarafından gerçekleştirildi
Barış Manço ve Cem Karaca’nın unutulmaz şarkılarının bir kez daha hatırlanacağı ve aynı zamanda “Ankara konseri” niteliğini da taşıyan konseri,Ankaralılar “ücretsiz” olarak dinleyebilecek.

BÜYÜKŞEHİR'DEN,USTALARA "VEFA" KONSERİ
BÜYÜKŞEHİR'DEN,USTALARA "VEFA" KONSERİ
BÜYÜKŞEHİR'DEN,USTALARA "VEFA" KONSERİ