BÜYÜKŞEHİR'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı, Türkiye’nin en büyük Mesleki Beceri Edindirme Kursları’nda (BELMEK) eğitim veren eğitmenlerin, “Öğretmenler Günü”nü kutladı.

25 Kasım 2014 Salı 09:12
BÜYÜKŞEHİR'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ  BALCI, BELMEK ÖĞRETMENLERİNİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

-AİLE YAŞAM MERKEZİ YÖNETİCİLERİ DE BÖLGELERİNDEKİ OKULLARI ZİYARET EDEREK GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERE KARANFİLLER VERDİLER

Öğretmenler Günü Kutlama

Mamak Bölgesi’ndeki BELMEK’lerde görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Genel Sekreter Balcı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in selamlarını getirdiğini belirterek, “Hepinizin öğretmenler gününü kutlarım. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde görev yapan BELMEK Öğretmenlerine tek tek karanfil dağıtan Balcı, öğretmenlerin bu özel gününde onlarla biraraya gelmekten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Tüm Dünya’ya örnek olan, bir yandan hobi kazandıran, bir yandan da meslek sahibi olunan BELMEK’lerde eğitmenlik yapan siz değerli mesai arkadaşlarımızın bu özel gününü bir kez kez daha kutlarım” diye konuştu

-AİLE YAŞAM MERKEZLERİ’NDEN KUTLAMA

Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı hizmet veren ve 8 farklı ilçede bulunan Aile Yaşam Merkezi yöneticileri de bölgelerinde bulunan okulları ziyaret ederek, öğretmenlerin “Öğretmenler Günü”nü kutladı.

Araplar (Mamak), Planet (Etimesgut), Kazan,  Kuşacağız (Keçiören),  Akyurt,  Pursaklar, Çubuk, Sincan bölgelerindeki okulları ziyaret eden Aile Yaşam Merkezi yöneticileri, öğretmenlere karanfil ikram ederek özel günde yalnız bırakmadılar.