BÜYÜKŞEHİR'DEN KALDIRIM ÇALIŞMALARINA DEVAM

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmayla, Tunalı Hilmi Caddesi, Esat Caddesi ve Bestekar Sokak’ta kaldırım yenileme çalışmaları devam ederken, Libya Caddesi’nde de kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

10 Ağustos 2015 Pazartesi 08:25
BÜYÜKŞEHİR'DEN KALDIRIM ÇALIŞMALARINA DEVAM

-TUNALI HİLMİ CADDESİ, ESAT CADDESİ VE BESTEKAR SOKAK’TA KALDIRIM ÇALIŞMALARI SÜRERKEN, LİBYA CADDESİ’NDE DE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI

Kaldırım ÇalışmasıAnkara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya bölgesinde kaldırım yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından, okulların kapanmasının ardından özellikle Çankaya bölgesinde yoğun olarak devam eden çalışmalar kapsamında zamanla eskiyen, yıpranan kaldırım taşları sökülerek, yerine bazalt kaplamalı, çok daha sağlam ve modern kaldırım taşları döşeniyor.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, “Zamanla eskiyen kaldırım taşları sökülerek, yerine bazalt kaplamalı kaldırımlar döşeniyor” diye konuştu.
Bazalt kaplamalı kaldırımların çok daha sağlam ve estetik olduğunu belirten Vedat Üçpınar, eskiden andezit veya kilit taş olan ve zamanla yıpranan kaldırım taşlarının, bazalt kaplamalı kaldırımlarla yenilendiğini söyledi. Üçpınar, yenilenen kaldırımlara, görme engelliler için de iz yolu yapıldığını belirtti.
Kaldırım yenileme çalışmaları sırasında ilgili kuruluşlar tarafından altyapı çalışmaları da yapıldığını kaydeden Vedat Üçpınar, çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü söyledi.