Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir, Yaşlılar Haftasını Kutlayacak…

- Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Haftasını Sergi, Müzikli Eğlence, Kent Gezisi Gibi Etkinliklerle Dolu Dolu Kutlayacak

17 Mart 2011 Perşembe 09:16
Büyükşehir, Yaşlılar Haftasını Kutlayacak…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

1.JPG
Yaşlı bireylerin toplumsal yaşamda daha aktif rol alması ve yaşama bağlı kılınmaları için birçok imkan sağlayan Büyükşehir Belediyesi, ömürlerinin büyük kısmını topluma ve ülkelerine hizmetle geçiren insanların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak, sağlıklarını takip etmek, psikolojilerini düzeltmek veya evdeki işlerini kolaylaştırmak için yoğun çaba sarf ediyor. Ankara'da yaşayan 60 yaş ve üzerindeki bireylerin onurlu, saygın, sağlıklı ve insana yakışır bir yaşlılık süreci geçirmeleri için pek çok ücretsiz hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası için de dolu dolu bir program hazırladı.

2.jpg
18 Mart yarın (Cuma) Anıtkabir ziyareti ile başlayacak olan kutlama programı resim ve fotoğraf sergisi açılışı ile devam edecek.
21 Mart Pazartesi günü Eryaman Aile Yaşam Merkezi üyelerine yönelik müzikli eğlence programı düzenlenecek. Aynı program bir gün sonra Kocatepe Kültür Merkezi’nde de tekrarlanacak.
23 Mart Çarşamba günü Anadolu Medeniyetler Müzesi ve Altınpark’a kent gezisi düzenlenecek.Kutlama programının son gününde ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet üyelerine kapanış toplantısı düzenlenecek.