BÜYÜKŞEHİR’DEN, YENİ YILIN İLK KARINA ANINDA MÜDAHALE

Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da gece başlayan kar yağışına karşı anında müdahale ederek, temizlik çalışmalarını sürdürdü. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, yeni yılın ilk kar yağışı ve buzlanmaya karşı anında müdahale ederek gerekli önlemleri aldı.

04 Ocak 2016 Pazartesi 12:45
BÜYÜKŞEHİR’DEN, YENİ YILIN İLK KARINA ANINDA MÜDAHALE

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKENT’TE DÜN GECE YARISI BAŞLAYAN KAR YAĞIŞINA KARŞI MÜCADELEYE ANINDA BAŞLAYARAK, TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

baskente_ilk_kar_11.jpgBüyükşehir Belediyesi, Ankara’da gece başlayan kar yağışına karşı anında müdahale ederek, temizlik çalışmalarını sürdürdü.
Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde 709 adetlik araç filosu ve 2500 personelle 24 saat üç vardiya görev yapacak şekilde hazır bekleyen Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in 25 ilçesinde hizmet veriyor.
Karla mücadele çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, trafiğe kapalı yol bulunmadığını, kritik 135 noktada karla mücadele araçlarının bekleme yaptığını, çalışmaların da devam ettiğini söyledi. Vedat Üçpınar, “Gece yarısı başlayan kar yağışına karşı yeni katılan ilçelerimiz de dahil toplam 25 ilçede ve toplam 1430 mahallede ekiplerimiz hazır bekliyor ve karla mücadele çalışmalarını yürütüyor” dedi.
Gece yarısı başlayan kar yağışı ve buzlanmaya karşı anında müdahale edildiğini belirten Vedat Üçpınar, “Çalışmalarımız merkezde ağırlıklı olarak kar yağışının yoğun görüldüğü Çankaya Turan Güneş Bulvarı, Doğukent Bulvarı, İncek Bulvarı, Yenimahalle Batı Bulvarı, Kuzey Ankara, Esenboğa Yolu ile Etimesgut ve Sincan ilçelerinde yoğunlaştı” diye konuştu.
Üçpınar, Çamlıdere, Polatlı, Kızılcahamam ilçelerinde de karla mücadele için yoğun çalışmaların yapıldığını söyledi.