Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir’den Yeni Otobüsler İçin Ödüllü Anket…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ALDIĞI 250 KÖRÜKLÜ OTOBÜSÜN DİZAYNINI BAŞKENTLİLERE SORUYOR -ANKET SONUCUNDA EN YÜKSEK PUANI ALAN DİZAYNI SEÇEN BAŞKENTLİLER ARASINDA YAPILACAK ÇEKİLİŞLE 1000 KİŞİYE 60’AR BİNİŞLİK KART VERİLECEK -ANKET 21 ŞUBAT SALI GÜNÜNE KADAR 5 NOKTADA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

01 Şubat 2012 Çarşamba 12:33
Büyükşehir’den Yeni Otobüsler İçin Ödüllü Anket…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu taşım filosuna katacağı 250 körüklü otobüsün dizaynı için ödüllü anket düzenliyor. 
21 Şubat Salı gününe kadar devam edecek anket sonucunda en yüksek puanı alan dizaynı seçen başkentliler arasında yapılacak çekilişle bin kişiye 60’ar binişlik tam bilet verilecek. 
Dünyanın en temiz ve çevreci araç filosuna sahip olan Büyükşehir Belediyesi, otobüs filosunu güçlendirmek amacıyla 250 körüklü otobüs aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de katıldığı törenle alım sözleşmeleri imzalanan 18 metre uzunluğunda, körüklü, doğalgazlı, engelli platformlu ve klimalı, otobüslerin dizaynı Başkentlilere soruyor. Yapılacak anket sonucu Başkentliler, dizaynını kendi belirledikleri otobüslerle seyahat edecekler.
Başkent’in değişik noktalarındaki 4 ayrı merkez ve Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresi üzerinden yapılan ankete katılmak isteyen Başkentlilerden, en iyi dizaynı tahmin edenler arasında yapılacak çekilişle 1000 talihliye “60’ar binişlik tam bilet” verilecek.
Otobüslerin birbirinden güzel 8 ayrı dizaynı arasından, en beğendiklerini 21 Şubat Salı gününe kadar seçecek olan Başkentliler, ödüllü ankette, Nüfus Cüzdanlarını göstererek, oluşturulacak özel alanlarda oy kullanabiliyorlar. Tüm Başkentlilerin sadece bir katılım hakkı bulunan, 250 yeni otobüsün dizaynının belirleneceği anket yerleri şöyle:

  • Kızılay Metro İstasyonu Anket Merkezi
  • Ulus Heykel Önü Mobil Anket TIR’ı
  • Sıhhiye Mavi Masa
  • Batıkent Metro İstasyonu
  • Büyükşehir Belediyesi’nin http://www.ankara.bel.tr/ internet adresi


Yeni Otobüsler Ödüllü Anket İçin Tıklayınız...