Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir’den Moral Pikniği…

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN GÖKSU PARK’TA DÜZENLEDİĞİ MORAL PİKNİĞİNDE ENGELLİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

17 Mayıs 2012 Perşembe 14:30
Büyükşehir’den Moral Pikniği…

engelli_piknik_200.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi “Engelliler Haftası” nedeniyle düzenlediği bir dizi etkinliğin sonuncusunu gerçekleştirdi. Göksu Park’ta düzenlenen moral pikniğinde Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi üyeleri gönüllerince eğlendiler.
10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası Programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü tarafından hafta boyu düzenlenen etkinlikler, Göksu Parkı’nda yapılan piknik programı ile tamamlandı.

engelli_piknik_200_1.jpg

Engelli vatandaşların katıldığı programda, katılımcılara döner, sıcak ve soğuk içecekler ikram edildi.Müzik eşliğinde dans ve gösterilerin yapıldığı programda engelliler eğlenceli bir gün geçirdi.  
10-16 Mayıs  Engelliler Haftası kapsamında etkinlikler düzenlediklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Şeker,  yoğun geçen haftanın,  başarılı bir piknik programı ile tamamlandığını belirtti. 
Engellilere yönelik programların sadece bir hafta ile sınırlı kalmadığına da dikkat çeken Şeker, engellilere yönelik eğlence,  piknik ve gezi gibi etkinlikleri yıl boyunca devam ettireceklerini söyledi.