Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir’den Engellilere Eğlence Programı...

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ EĞLENCE PROGRAMINDA ENGELLİLER VE AİLELERİ HOŞCA VAKİT GEÇİRDİ

06 Aralık 2011 Salı 08:05
Büyükşehir’den Engellilere Eğlence Programı...

1.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu kapsamda Eryaman Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen son eğlence programında engelliler, şarkılara eşlik ederken, dans gruplarının gösterileriyle de hoşça vakit geçirdiler.
 Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği eğlence programına Başkentli engelli vatandaşlar ile aileleri büyük ilgi gösterdi. Eryaman Aile Yaşam Merkezi üyelerinden Levent Metin’in Türk Halk Müziği konserinde seslendirdiği uzun havalarla hüzünlenen vatandaşlar, hareketli parçalarla da coştular.
Halk Müziği konserinin yanı sıra Modern Dans, Komedi Dansı ve Engelliler Rock Müzik Grubu’nun gösterileri beğeniyle izlenirken, Ispanaklı Yumurta Tarifi adlı komedi de büyük alkış aldı.  
 
-“SEVGİ ENGEL TANIMAZ”…

2.jpg

Etkinliklerde “Sevgi Engel Tanımaz” pankartını açan engellilerin bu sloganını örnek aldıklarını dile getiren Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürü Bünyamin Aybakır, “Dünya Engelliler Günü dolayısıyla daha önce Kızılay Metro Sanat Galeri’nde Resim ve El Sanatları Sergisi açtık. Kocatepe Kültür Merkezi’nde de eğlence programı düzenledik ve Başkanımız Melih Gökçek’in de katıldığı programda akülü tekerlekli sandalye dağıttık” dedi. 
   Eryaman Aile Yaşam Merkezi Engelliler Lokali üyelerince sergilenen gösterilerin sunumunu ünlü radyocu Yavuz Özer yaparken, Özer’in fıkraları ve güzel şiirleriyle neşe dolu anlar yaşayan engelli vatandaşlar, konserlerdeki gösterilere hep birlikte eşlik ettiler.