Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir’den Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri…

-Ankara Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Günü Etkinliklerinin İkinci Gününde Eryaman Aile Yaşam Merkezi’nde Eğlence Programı Düzenledi

06 Aralık 2010 Pazartesi 02:43
Büyükşehir’den Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri…

1.JPG

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlediği etkinliklerin ikincisini Eryaman Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi.   
 Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği eğlence programına Başkentli engelli vatandaşlar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Eryaman Aile Yaşam Merkezi üyelerinin Seymen ve Türk Halk Müziği Engelliler Korosu gösterileri zevkle izlenirken; Hint Dansı, Tango ve Rock müzik gösterileri ise tüm izleyenlerin dakikalarca alkışladığı ve günlerce prova yapılmış başarılı gösteriler olarak haklı beğeni topladı.

2.jpg
 Etkinliklerde “Bizler Özürlüyüz, Kusurlu Değil” sloganını örnek aldıklarını dile getiren Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürü Bünyamin Aybakır, “Dün Gençlik Parkı’ndaydık. Bugün Eryaman’da yine çok büyük bir katılımla sürüyor etkinliklerimiz.
6 Aralık Pazartesi günü ise Kızılay Metro Sanat Galeri’nde Resim ve El sanatları Sergisi düzenleyeceğiz” dedi.
Eryaman Aile Yaşam Merkezi Engelliler Lokali üyelerince sergilenen gösterilerle coşku dolu anlar yaşayan engelli vatandaşlar, Seğmen Gösterisi, Tango dansı ve Rock Grubu’nun konserlerine de hep birlikte eşlik ettiler.