Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir’den Anneler Günü Fotoğraf Sergisi…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN “ANNELER GÜNÜ” NEDENİYLE METRO SANAT GALERİSİ’NDE DÜZENLENEN SERGİDE, ANNE VE YENİ DOĞAN BEBEKLERDEN OLUŞAN 110 FOTOĞRAF YER ALIYOR

14 Mayıs 2012 Pazartesi 15:24
Büyükşehir’den Anneler Günü Fotoğraf Sergisi…

anneler_gunu_400_2.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye tarafından “Anneler Günü” nedeniyle hazırlanan Fotoğraf Sergisi’nin açılışı yapıldı.
Kızılay Metro Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışına; Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, belediye bürokratları ile çok sayıda davetli katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ölmez,   
Serginin “Anne ve Çocuk”  temalı olması nedeniyle, aynı zamanda bir anne olan Ankara AK Parti Milletvekili Tülay Selamoğlu’nun açılışını yapmasının daha doğru olacağını ifade ederek, “Tüm annelerin anneler günü bir kez daha kutlarım” dedi.
Milletvekili Selamoğlu da Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çok anlamlı bir serginin açılışında buluştuklarını belirterek, “Sergiyi gezen herkesin yüreğinin sızlayacağı ya da tebessüm edeceği birbirinden güzel anne ve çocuklardan oluşan fotoğraflar yer alıyor” dedi.    
Dünya da topraklarına “Ana” diyen başka bir ülke olmadığını belirten Selamoğlu, şunları söyledi:
“Kıbrıs ve Azerbaycan da Türkiye’ ye Anavatan diyorlar. Biz anne ve babalarımız yaşarken hiç kaybetmeyecekmişiz gibi davranıyoruz. Onları kaybettikten sonra ‘keşke dememek’ için şimdi kıymetlerini bilmeliyiz.”
Konuşmaların ardından açılışı yapılan sergide, ziyaretçi kadınlara karanfil verilirken, çocuklara da farklı şekillerde balon hediye edildi.    
Anneler günü nedeniyle açılan sergide Anne ve yeni doğan bebeklerden oluşan 110 fotoğraf yer alıyor.  Metro Sanat Galerisi’ndeki sergi, bir hafta süreyle açık kalacak.