BÜYÜKŞEHİR ANKARA BÜLTENİ, 2015 MEDYA CUP'TA ŞAMPİYON

Ankara Ticaret Odası’nın 2015 Ankara Alışveriş Festivali (Shopping Fest) programı kapsamında düzenlediği Medya Cup Halı Saha Futbol Turnuvası'nda önce Anadolu Ajansı’nı 16-2, Beyaz Gazete (Hükmen), TRT’yi 3-0, Yeni Akit’i 5-0 yenen Büyükşehir Ankara Bülteni” takımı, final maçında ise Polis Radyosu’nu 5- 2 yenerek mutlu sona ulaştı.

11 Eylül 2015 Cuma 14:20
BÜYÜKŞEHİR ANKARA BÜLTENİ, 2015 MEDYA CUP'TA ŞAMPİYON

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN DAİRESİ BAŞKANLIĞI ANKARA BÜLTENİ, "2015 SHOPPING FEST MEDYA CUP" HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI FİNALİNDE POLİS RADYOSU’NU 5-2 MAĞLUP EDEREK MUTLU SONA ULAŞTI

cup.jpgBüyükşehir Belediyesi Ankara Bülteni futbol takımı, Başkent’teki medya kuruluşlarından 32 takımın yarıştığı 2015 Shopping Fest Medya Cup Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldu.
Öveçler Vadisi Rekreasyon Alanı Spor Tesislerinde gerçekleşen karşılaşma öncesinde iki takım oyuncuları ve seyirciler, şehitler için saygı duruşunda bulundu.
Saygı duruşu sonrası başlayan maçta, Polis Radyosu, ilk dakikada bulduğu golle, maça 1- 0 önde başladı. Karşılaşmanın başında yediği golün şokunu kısa sürede üstünden atan Ankara Bülteni halı saha futbol takımı, baskılı oyunun semeresini, ilk yarı sonunda bulduğu golle aldı ve devre 1-1 beraberlikle kapandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Ankara Bülteni, devrenin başında bulduğu golle 2-1 üstünlük sağlasa da Polis Radyosu bu gole cevap vermekte gecikmeyince, maçın skoru 2-2 oldu.
Bu golden hemen sonra üstünlüğü ele geçiren Ankara Bülteni, art arda bulduğu 3 golle, finali 5-2 gibi net bir skorla kazanarak şampiyonluk kupasına uzandı.
Turnuvada ikinci olan “Polis Radyosu” ile “Yeni Akit Gazetesi”ni yenerek üçüncülüğü kazanan "Haber Evet" de kupalarını aldı.

-KUPA, ATO BAŞKANI BEZCİ'DEN...
2015 Shopping Fest Medya Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonluk kupasını, ATO Başkanı Salih Bezci, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Büyükşehir Belediyesi Basın Koordinatörü Avni Kavlak ile Ankara Bülteni Takım Kaptanı Alp Aykut Çıngır’a verdi.
Ankara Bülteni futbolcuları, kupa töreninin ardından, yöneticileri ve taraftarlarıyla birlikte kupaya ulaşmanın haklı sevincini yaşadılar.