Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BORÇ YAPILANDIRMANIZ BOZULMASIN

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne olan borçlarını yapılandıran mükellefler, 2. taksit ödemesini Mayıs ayı sonuna kadar yapabilecekler.

23 Mayıs 2017 Salı 10:18
BORÇ YAPILANDIRMANIZ BOZULMASIN

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE BORCU OLAN VE 6736 SAYILI KANUN KAPSAMINDA YAPILANDIRMA YAPAN MÜKELLEFLERİN İKİNCİ TAKSİTLERİNİ 31 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ MESAİ SAATİ BİTİMİNE KADAR YATIRMALARI GEREKİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne olan borçlarını yapılandıran mükellefler, 2. taksit ödemesini Mayıs ayı sonuna kadar yapabilecekler.
Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Dilek Bakır, 6736 sayılı Kanun kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ne bulunan borçlarını yapılandıran mükelleflerin borçlarının ikinci taksitini, 31 Mayıs Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar ödemeleri gerektiğini söyledi.
Borçlarını yapılandıran mükellefleri uyaran Bakır, bu tarihe kadar ödeme yapmayan borçluların yapılandırma haklarını kaybedeceklerini belirterek, ödemelerin Büyükşehir Belediyesi’nin veznelerine, anlaşmalı bankalara yapılabileceği gibi internet üzerinden de gerçekleştirilebileceğini kaydetti.
Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Dilek Bakır’ın verdiği bilgiye göre; mükellefler ödemelerini 31 Mayıs Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Hipodrum Caddesi No: 5’te bulunan Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nın girişindeki Mali Hizmetler Veznesi’ne yapabilecekler. Ayrıca mükellefler vergilerini; İNG Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank şubelerine yatırabilecekler. İnternet Bankacılığı veya online olarak ödeme yapmak isteyen mükellefler ise Büyükşehir Belediyesi’ne ait https://eportal.ankara.bel.tr/online-tahsilat internet adresinden 31 Mayıs Çarşamba günü saat 24.00’a kadar mükellef hesap numarasıyla ödemelerini gerçekleştirebilecekler.