Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BELMEK’TEN YAZ FIRSATI

Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (BELMEK) yaz rehavetine kapılmayıp, kişisel gelişimini tatilde de sürdürmek isteyen, sıcaklara aldırmadan yeteneklerini geliştirme azmiyle yoluna devam eden kadınlar için kapılarını yaz aylarında da açık tutuyor ve yaklaşık 1000 kursiyer 14 branşta açılan kurslara devam ediyor.

15 Ağustos 2013 Perşembe 10:24
BELMEK’TEN YAZ FIRSATI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME VE HOBİ KURSLARI, KAPILARINI YAZ AYLARINDA AÇIK TUTUYOR

-YAZ REHAVETİNE KAPILMAYIP, YETENEKLERİNİ GELİŞTİRME AZMİYLE YOLUNA DEVAM EDEN 1000 KURSİYER, 14 BRANŞTA AÇILAN KURSLARA DEVAM EDİYOR

5.jpgBüyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (BELMEK) yaz rehavetine kapılmayıp, kişisel gelişimini tatilde de sürdürmek isteyen, sıcaklara aldırmadan yeteneklerini geliştirme azmiyle yoluna devam eden kadınlar için kapılarını yaz aylarında da açık tutuyor ve yaklaşık 1000 kursiyer 14 branşta açılan kurslara devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin tüm Türkiye’ye örnek olan, kadınların el becerilerini geliştirme veya meslek edinmeleri için açılan BELMEK, bugüne kadar yaklaşık 210 bine yakın kursiyere hizmet vererek, geniş hizmet ağıyla büyük takdir topladı.

Kentin dört bir yanında açtıkları sergilerle binlerce kadının beğenisini kazanan Türkiye’nin en büyük yerel yönetim okulu BELMEK, yoğun ve yorucu geçen bir dönemin ardından eserlerini Zafer Çarşısı’nda açılan sergilerle beğeniye sundu.

Büyük ilgi gören sergilerden sonra da yaz rehavetine kapılmayan BELMEK merkezleri, yaz aylarını Ankara’da geçiren kadınların taleplerini geri çevirmeyerek, kısa dönem kurslar açtı.

-YAZ KURSLARI 14 BRANŞTA

Bir yıl boyunca 6 ana bölge 150 kurs merkezinde 32 branşta verilen kurslarla Başkentli kadınların üretim merkezi olan BELMEK, yaz döneminde de 1 Temmuz’dan bu yana öğretmeye, paylaşmaya, yetenekleri keşfetmeye devam ediyor.

Yaz aylarında 6 ana bölgede, yoğun istek gelen, “mefruşat, taş bebek, mozaik, resim, kırk yama, ahşap, giyim, tel kırma, çini, el nakışı, iğne oyası, el örgüsü, gümüş işleme ve seramik” gibi 14 branşta hünerli kadınlara yeni bir fırsat sunuluyor.

Sınavlarla seçilen uzman eğitimci kadrosu, kent geneline yayılan merkezleriyle Türkiye’de bir numara olan BELMEK’in yaz dönemi kursları da büyük ilgi görüyor. 31Ağustos’a kadar sürecek kurslarda hem yeni başlayanlar hem de geçen yıldan kalan eksiklerini tamamlamak isteyenler eğitimlere katılıyor.

-YENİ DÖNEM KAYITLARI 1 EYLÜL’DE

BELMEK’in 2013-2014 eğitim döneminin kayıtları ise 1 Eylül’de başlayacak. Kurslara katılmak isteyenler, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi (T.C. kimlik numaralı), diploma fotokopisiyle birlikte Altındağ, Çankaya, Keçiören, Mamak, Sincan ve Yenimahalle’deki BELMEK bölge merkezlerindeki kurs yerlerine başvuru yapabilecekler.

BELMEK’TEN YAZ FIRSATI
BELMEK’TEN YAZ FIRSATI
BELMEK’TEN YAZ FIRSATI
BELMEK’TEN YAZ FIRSATI
BELMEK’TEN YAZ FIRSATI