BAŞKENT'TE GECE YARISI NİSAN KARI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Ankara’da gece yarısı başlayan ve sabah saatlerinde de devam eden kar yağışına karşı 50 adet karla mücadele aracı ve 10 adet kontrol aracı ile gerekli yerlerde karla mücadele yapıldı.

10 Nisan 2015 Cuma 10:43
BAŞKENT'TE GECE YARISI NİSAN KARI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANKARA’YI DA ETKİSİ ALTINA ALAN NİSAN KARINA KARŞI MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR
-GECE YARISI BAŞLAYAN VE ANKARA MERKEZDE ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞINA KARŞI 50 ADET KARLA MÜCADELE ARACI, 10 ADET KONTROL ARACI İLE MÜDAHALE EDİYOR

Nisan Kar YağışıTürkiye’nin pek çok ilinde olduğu gibi Ankara’da da etkili olan Nisan karı, gece yarısından itibaren Başkenti de beyaza bürüdü.
Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, gece yarısı başlayan Nisan karının daha çok Ankara’nın merkezindeki yüksek yerlerde etkili olduğunu belirterek, kar yağışının yoğun olduğu Konya Yolu, İncek, Turan Güneş Bulvarı ve Doğukent Bulvarı’nda kar küreme çalışmalarının yapıldığını, ana arterlerin tamamen trafiğe açık tutulduğunu bildirdiler.
Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların mağdur olmaması, yol ve trafik emniyeti bakımından sabaha kadar çalışıldığını kaydeden yetkililer, Başkentte kapalı yol bulunmadığını, kar yağışının etkisinin geçmesine rağmen 35 adet karla mücadele aracının anında müdahale için Başkentin bazı merkezlerinde nöbette kaldığını kaydettiler.