Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan Gökçek’ten Denetim Gezilerine Devam…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK BÜROKRATLARI İLE BİRLİKTE BAŞKENT’TE DENETİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR -YENİMAHALLE İLÇESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNAN BAŞKAN GÖKÇEK, EKSİKLERİ TESPİT ETTİ, BOZUK ASFALT VE KALDIRIMLARIN YENİLENMESİNİ, ÇİÇEK VE AĞAÇ DİKİMLERİNİN ARTIRILMASI TALİMATINI VERDİ

16 Mayıs 2012 Çarşamba 15:10
Başkan Gökçek’ten Denetim Gezilerine Devam…

denetim_200.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkentte bürokratları ile birlikte yaptığı denetim gezilerini sürdürüyor.
Ankara’yı karış karış gezerek incelemelerde bulunan Başkan Gökçek, denetim gezilerine Yenimahalle ilçesinde devam etti.
Başkan Melih Gökçek’in, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını izlediği denetim gezisine Genel Sekreter Kamil Kılıç, Genel Sekreter Yardımcıları Yunus Aluç, Mustafa Sarıgül ile EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu,ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, ANFA Genel Müdürü Ferhat Ertürk, Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar,  Basın Yayın Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan,İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Osman Özbayrak, Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz, Ulaşım Daire Başkanı Mümtaz Durlanık, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Mustafa Yüksel, Zabıta Daire Başkanlığı Şube Müdürü Zekai Kılınç, bürokratlar ve bazı belediye meclisi üyeleri katıldı.

denetim2_200.jpg

Altınpark’tan bürokratları ile birlikte otobüsle Yenimahalle ilçesine hareket eden Başkan Gökçek, İrfan Baştuğ Caddesi’nde refüjlerde bulunan çiçeklerin çoğaltılması ve yıpranan kaldırımların yenilenmesini istedi.
Fahrettin Altay Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan  Gökçek, orta refüjde dağılma, çiçeklerin yetersiz olduğunu belirterek, kaldırımların yapılmasını söyledi.
Basın Caddesi’nde orta refüjde bulunan ağaçların daha da artırılması talimatını veren Başkan Gökçek, Eşref Bitlis Caddesi’nde de incelemelerde bulunarak, caddenin asfaltlanması gerektiğini, bozuk olan asfaltın yama ile düzeltilebileceğini söyledi. Akşemsettin Caddesi’nde de incelemelerde bulunan Melih Gökçek, orta refüjün bozuk olduğunu belirterek, düzeltilmesini istedi.

-GÜREŞÇİLERİ ZİYARET -

denetim1_200.jpg

Bürokratları ile birlikte Yenimahalle’de bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait spor salonuna giderek incelemelerde bulunan Melih Gökçek, salonda bulunan güreşçilerle sohbet etti.
Yeni spor salonu yapılacağını belirten Başkan Gökçek, yer arayışında olduklarını söyledi.
Daha sonra Yenimahalle gezisini sürdüren Melih Gökçek, Kordonboyu Caddesi ve Kızılcaham Caddesi’nde incelemelerde bulunarak eksikleri tespit etti. Güzergah boyunca gördüğü boş alanların yeşillendirilerek park olarak değerlendirilebileceğini anlatan Başkan Gökçek, incelemelerini İvedik Caddesi’nde sürdürdü.
Vatan Caddesi’ni de bürokratları ile birlikte gezen ve dinlenme Parkının tamamen yenilenerek, modern hale getirileceğini söyleyen Başkan Melih Gökçek, vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.