Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan Gökçek, Sincan Evcil Hayvanlar Parkı’nı Gezdi…

PARKLA İLGİLİ YETKİLİLERDEN BİLGİ ALAN BAŞKAN GÖKÇEK, TESPİT ETTİĞİ BAZI EKSİKLİKLERİN GİDERİLMESİ İÇİN TALİMATLAR VERDİ İNCELEMELERİNİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRE BAŞKANI HATİCE AKGÜL İLE BİRLİKTE SÜRDÜREN BAŞKAN GÖKÇEK’E VATANDAŞLAR SEVGİ GÖSTERİLERİNDE BULUNDULAR, FOTOGRAF ÇEKTİRDİLER

18 Haziran 2012 Pazartesi 14:30
Başkan Gökçek, Sincan Evcil Hayvanlar Parkı’nı Gezdi…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Sincan Evcil Hayvanlar Parkı’nı gezdi. Parkla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Gökçek, belirlediği bazı eksikliklerin giderilmesi için talimatlar verdi.Sincan Evcil Hayvanlar Parkı’na gelen ve incelemelerde bulunan Başkan Melih Gökçek, parkın genel temizliği, bakımı hakkında bilgi edindi, varsa ihtiyaçların belirlenmesini istedi.
Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül ile birlikte parkı gezen Başkan Gökçek, geyik, köpek ve kuşların bulunduğu bölümleri gördü, bazı eksiklikleri tespit etti.
Parkta bazı bölümlerin yenilenmesi ve bazı bölümlerdeki eksikliklerin giderilmesi için ilgililere talimat veren Başkan Gökçek, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Piknik yapan ve parkı dolaşan Sincanlılarla sohbet eden Başkan Gökçek, özellikle çocuklar başta olmak üzere vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.