Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan Gökçek, Hıdırellez Şenliğinde…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK, EŞİ NEVİN GÖKÇEK İLE ÇUBUK BELEDİYESİ’NİN KARAGÖLDE DÜZENLEDİĞİ HIDIRELLEZ ŞENLİĞİNE KATILDI -VATANDAŞLARIN HIDIRELLEZİNİ KUTLAYAN BAŞKAN GÖKÇEK, “HEPİNİZİN ŞANSI AÇIK OLSUN” DEDİ -BAŞKAN GÖKÇEK: “ÇUBUK İÇİN, SİZİN İÇİN NE YAPSAK AZDIR. HAKKINIZI ÖDEYEMEYİZ”

07 Mayıs 2012 Pazartesi 16:31
Başkan Gökçek, Hıdırellez Şenliğinde…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eşi Nevin Gökçek ile Çubuk Belediyesi’nin Karagöl’de düzenlediği Hıdırellez Şenliği’ne katıldı.
Şenliğe katılanlar tarafından büyük ilgi gösterilen Başkan Gökçek ile eşi Nevin Gökçek, Hıdrellez ateşinin yanında vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi, sohbet etti.

hidirellez_207_07052012.jpg

Vatandaşların Hıdırellezini kutlayan ve şanslarının açık olmasını dileyen Başkan Gökçek, “Eşim ve ben en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.  Hıdırelleziniz kutlu olsun, inşallah bu sene hepimizin şansı daha açık olur ” dedi.
Çubuk İlçesinin son 5-10 sene içinde inanılmaz değişerek, daha çağdaş ve daha modern bir ilçe haline geldiğini ifade eden Başkan Gökçek, şunları söyledi:
“Yollarıyla, yaşam kalitesiyle Çubuk İlçemiz mükemmel bir hale geldi. İnşallah Karagöle’de el atar, burasını da daha güzel bir hale getiririz. Her zaman her yerde söyledim. Çubuk için,  sizin için ne yapsak azdır. Sizin hakkınızı ödeyemeyiz. Sizleri gördüm mutlu oldum. Hepinizin şansı bol olsun. Allah her şeyi gönlünüze göre versin.”
Başkan Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’e gözleme açan kadınlar, gözleme ikramında bulundular.