BAŞKAN GÖKÇEK, HAT SERGİSİ AÇTI

Başkan Melih Gökçek, eşi Nevin Gökçek ile birlikte, Ulus Hacı Bayram’da Akşemseddin Bedesteni’nde bulunan Galeri Tennure’de, “Turkuaz Grubu” sanatçılarının tezhip, hilye ve hat sanatı eserlerinin yer aldığı karma serginin açılışını yaptı.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 08:15
BAŞKAN GÖKÇEK, HAT SERGİSİ AÇTI

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK VE EŞİ, “TURKUAZ GRUBU” SANATÇILARININ TEZHİP VE HAT ESERLERİNDEN OLUŞAN SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Hat SergisiAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, kadın tezhip ve hat sanatçılarının eserlerinden oluşan serginin açılışını yaptı.
Başkan Gökçek, sergideki eserleri incelerken, sanatçıları da “Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık” diyerek kutladı.
Sanatçılarla birlikte sergiye gelen ziyaretçilerin de ilgi odağı olan Başkan Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, daha sonra aynı bedestende bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi BELMEK kursiyerlerinin açtığı tezhip, tel sarma ve ebru sergisini gezdi ve kurs öğretmenleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.