Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan Gökçek’e Ziraat Fakültesi’nden Teşekkür Plaketi…

-ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. YALÇIN MEMLÜK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’E, YENİ AÇILAN PEYZAJ MİMARLIĞI BİNASININ ÇEVRE DÜZENLEMELERİNİ YAPTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ -BAŞKAN GÖKÇEK PLAKETİNİ, KENDİSİNE “YAPTIĞINIZ O GÜZEL HİZMETLER GERÇEKTEN UMMADIĞIMIZ VE BEKLEMEDİĞİMİZ BİRŞEYDİ. BUNU BELİRTMEKTE BÜYÜK YARAR VAR” SÖZLERİYLE TEŞEKKÜR EDEN PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. YALÇIN MEMLÜK’ÜN ELİNDEN ALDI - BAŞKAN MELİH GÖKÇEK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM İÇİN ÇEVRE KONUSUNDA HER DESTEĞİ VERMEĞE DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

17 Mayıs 2012 Perşembe 14:32
Başkan Gökçek’e Ziraat Fakültesi’nden Teşekkür Plaketi…

plaket_207_17052012.jpg

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm  Başkanı Prof. Dr. Yalçın Memlük, Büyükşehir Belediye  Başkanı Melih Gökçek’e, yeni yerinde açılan Peyzaj Mimarlığı binasının bahçesine toprağından çimlerine, ağacından her türlü oturma gruplarınakadar çevre düzenlemelerini yaptıkları için teşekkür plaketi ile fakülteye emek veren ve yıllarca meşalesini taşıyan hocaların resimlerini taşıyan onur kupasını verdi.
Başkan Gökçek plaketini, kendisine “Sizin yaptığınız o güzel hizmetler gerçekten ummadığımız ve beklemediğimiz bir şeydi. Bunu belirtmekte büyük yarar var” sözleriyle teşekkür eden Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yalçın Memlük’ün elinden aldı.
Başkan Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin anaokul ve ilkokuldan fakültelere kadar çeşitli eğitim kurumlarının bahçelerinde çevre düzenlemeleri yaparak, banklar, kamelyalar, oturma grupları oluşturduklarını, eğitim kampüslerine ağaçlar dikerek, renk renk çiçeklerle donattıklarını belirtti. Başkan Gökçek,  Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim için çevre konusunda her desteği vermeğe devam edeceklerini ifade etti.
Başkan Gökçek’in makamında gerçekleşen ziyarete, Uluslar arası Peyzaj mimarları Federasyonu (IFLA) Başkanı Desiree Martinez, Peyzaj Mimarlığı Bölümünden Prof. Dr. Şükran Şahin ile Prof. Dr. Halim Perçin’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül de katıldı.