Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan Gökçek’e “Babalar Günü” Kutlaması…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE BAĞLI ÇOCUK EVLERİ’NDE KALAN ÇOCUKLAR, BAŞKAN GÖKÇEK’İ ZİYARET EDEREK “BABALAR GÜNÜ” NÜ KUTLADI

16 Haziran 2012 Cumartesi 14:50
Başkan Gökçek’e “Babalar Günü” Kutlaması…

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar, Başkan Melih Gökçek’i ziyaret ederek,  “Babalar Günü”nü kutladı.
Başkan Gökçek, “Babalar Günü” nedeniyle Büyükşehir Belediyesine bağlı Çocuk Evleri’nde kalan bir grup çocuğu kabul etti.
Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Gökçek, minik konuklarını tek tek “hoş geldiniz” diyerek karşıladı.
 Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Gökçek, çocuklara zamanlarını nasıl geçirdikleri, ders durumları, herhangi bir şeye ihtiyaçları olup olmadığı gibi konularda sorular yönelterek, sohbet etti.  

Çocuklar da Başkan Gökçek’in Babalar Günü’nü kutlayarak, kendilerine sağlanan imkanlar ve gösterilen sevgiden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Kendi yaptıkları yağlı boya bir tabloyu da Başkan Gökçek’e sunan çocuklara Başkan Gökçek de çeşitli hediyeler verdi.
      
-“ÇOCUKLAR AİLE ORTAMINDA YAŞIYOR” 
Büyükşehir Belediyesi tarafından 2006 yılından itibaren hizmete açılan 11adet Çocuk Koruma Evleri’nde 4 ile 18 yaş arasında toplam 55 çocuk kalıyor. Ailelerinin ekonomik ve sosyal durumları nedeniyle  birlikte yaşamaya müsait olmayan bakıma muhtaç çocukların koruma altına alındığı evlerde çocukların, barınmadan eğitime her türlü ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.
Her evde 2 eğitici annenin bulunduğu Çocuk Koruma Evleri’nde 24 saat çocuklar yalnız bırakılmayarak, aile ortamında yaşamaları sağlanıyor.