Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAHÇIVANLIK KURSU KAYITLARI SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahçıvanlık kursuna başvurular devam ediyor. Kursa, ilk 4 günde 200 kişi başvurdu.

25 Mart 2017 Cumartesi 13:19
BAHÇIVANLIK KURSU KAYITLARI SÜRÜYOR

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ KURSA, 4 GÜNDE 200 KİŞİ BAŞVURDU
-BAŞVURAN İLK 350 KİŞİ, KURSA KATILMAYA HAK KAZANACAK
-BAŞVURULAR 31 MART'A KADAR DEVAM EDECEK

bahcivanlik_kursu_2.jpgBüyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahçıvanlık kursuna başvurular devam ediyor. Kursa, ilk 4 günde 200 kişi başvurdu.
Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile yapılan protokolle, akademisyenler tarafından verilecek bahçıvanlık kursunun kayıtları devam ediyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ömer Bircan, her yıl 3 dönem halinde gerçekleştirilen bahçıvanlık kursunun, bu yıl tek dönem olarak verileceğini ve başvuran ilk 350 kişinin eğitimlere katılabileceğini söyledi.
Bircan, “Her yıl ücretsiz olarak düzenlediğimiz kurslara başvuruları, 20 Mart Pazartesi gününden itibaren almaya başladık. Kayıt almaya başladığımız ilk 4 gün içinde 200 bahçıvan adayı kaydını yaptırdı. Kursa katılmak isteyenlerin, 31 Mart Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor” dedi.
Kurs bitiminde, kursiyerlere katılım sertifikası verileceğini belirten Bircan, şu bilgileri verdi:
“10 iş günü olarak tek dönem halinde düzenlenecek kursta ilk ders, 3 Nisan Pazartesi günü başlayacak. Kursiyerlere 5 gün teorik ve teknik bilgiler verilirken, son 5 gün de Büyükşehir Belediyesi’ne ait merkez seralar ile Başkent’in prestijli parklarında pratik yapılacak.”
Kayıt yaptırmak isteyenlerin, 2 vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'nın, “Söğütözü Mahallesi 2185 Cadde NO: 6/ Çankaya” adresine veya Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası içinde bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'nın bankolarına bizzat başvurmaları gerekiyor.