BAHARA MERHABA ŞENLİĞİ

-Büyükşehir Belediyesi Planet Aile Yaşam Merkezi Üyeleri, Danslar Ve Gösterilerle Büyük İlgi Gören Şenlikte “Bahara Merhaba” Dedi

28 Nisan 2013 Pazar 00:00
BAHARA MERHABA ŞENLİĞİ

Büyükşehir Belediyesi Planet Aile Yaşam Merkezi Üyeleri, Danslar Ve Gösterilerle Büyük İlgi Gören Şenlikte   “Bahara Merhaba” Dedi.

DSC_0075.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Planet Aile Yaşam Merkezi üyeleri, danslar ve gösterilerle taçlanan ve Başkentlilerin büyük ilgi gösterdiği şenlikte  “Bahara merhaba” dedi.

Etimesgut ilçesindeki Planet Aile Yaşam Merkezi üyeleri, hem Sincan hem de Etimesgut ilçelerinden gelen çok sayıda vatandaşın da izlediği şenliği coşkulu bir atmosferde gerçekleştirdiler.

Büyükşehir Belediyesi’ne ait üstü açık otobüslerle Merkez’e gelen her yaşta vatandaş, gösterilerle gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Şenlik, Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın gösterileriyle başladı. İlkokul çağındaki Merkez üyesi çocukların oluşturduğu halk oyunları gösterileri şenliğe damga vurdu. Kars, İzmir ve Artvin yörelerine ait halkoyunları gösterilerinin yanı sıra popüler şarkılar eşliğinde yapılan danslar da büyük beğeni topladı.

Yediden yetmişe tüm vatandaşlara sosyal ve kültürel anlamda destek sağlamayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezlerindeki kurslardan ücretsiz yararlanan her yaştan üye, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları, düzenlenen çeşitli etkinliklerde sergileme ve güzel bir aktivite gerçekleştirme olanağı da yakalıyorlar.