Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Babalar Günü’nde Erol Evgin Coşkusu…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA DÜZENLENEN ANKARA SHOPPING FEST ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KENTPARK’TAKİ EROL EVGİN KONSERİNDE NOSTALJİ RÜZGÂRI ESTİ

18 Haziran 2012 Pazartesi 14:31
Babalar Günü’nde Erol Evgin Coşkusu…

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Ankara Shopping Fest etkinlikleri kapsamında Başkentlilerin bu kez konuğu, ünlü sanatçı Erol Evgin oldu.
Kentpark AVM’de gerçekleştirilen muhteşem konserde usta sanatçı Erol Evgin, Babalar Günü’nde Başkentli sanatseverlere nostalji rüzgarı estirdi. 

Konser alanını dolduran Başkentliler Erol Evgin’in seslendirdiği şarkıların ritmi ve ezgileriyle geçmişten günümüze anılarını tazelerken, zaman zaman da eşlik ettiler. 
 Müziğin duygusal atmosferi altında Evgin’in söylediği şarkılara hep bir ağızdan katılan Başkentliler, bazen hüzünlenirken bazen de hareketli şarkıların ritmine kendilerini bırakarak coşku dolu saatler geçirdiler. 
 Babalar Günü’nü bir başka güzel kılan konserde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Erol Evgin, “Ne dilersen Dile Benden”,  “İşte Öyle Bir Şey”, “Sevdan Olmasa”, “Bir de Bana Sor”, “İçimdeki Fırtına”, “Etme Eyleme”, “Söyle Canım” , “Deli Divane”, “Hep Böyle Kal”, adlı parçaların da yer aldığı birçok unutulmaz şarkıyı seslendirdi.  
Programında Elvis Presley, Adamo, Dario Moreno, Cem Karaca, Barış Manço, Tanju Okan, Fikret Kızılok, Esmeray gibi sanatçıların sevilen parçalarından oluşan ve onların anılarını tazeleyen bir potpuriyi seyircilerle paylaşan Evgin, büyük alkış aldı.
Konser arasında Kentpark Genel Müdürü Mehmet Akalın, Babalar Günü münasebetiyle Erol Evgin’e Kanuni Sultan Süleyman’ın kavuğunun benzeri el yapımı bir kavuk hediye etti.