Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

AVRUPA GÜNÜ FUARI'NDA BÜYÜKŞEHİR STANDI

Büyükşehir Belediyesi, “Avrupa Günü Fuarı”nda Ankara’yı tanıttı. ATO Congresium Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen fuarda stand açan Büyükşehir Belediyesi, Ankara’nın tarihi, turistik yerleri ile rekreasyon alanları ve kentsel dönüşüm projelerini anlatan broşürler dağıttı.

09 Mayıs 2014 Cuma 10:50
AVRUPA GÜNÜ FUARI'NDA BÜYÜKŞEHİR STANDI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “AVRUPA GÜNÜ FUARI’NDA AÇTIĞI STANDTA, ANKARA’NIN TARİHİ, TURİSTİK YERLERİ İLE REKREASYON ALANLARI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ TANITTI

abb_avrupa_gunu_fuar_HKN_0824.JPGBüyükşehir Belediyesi, “Avrupa Günü Fuarı”nda Ankara’yı tanıttı. ATO Congresium Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen fuarda stand açan Büyükşehir Belediyesi, Ankara’nın tarihi, turistik yerleri ile rekreasyon alanları ve kentsel dönüşüm projelerini anlatan broşürler dağıttı.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ile Ankara Ticaret Odası’nın ortaklaşa düzenlediği “Avrupa Günü” kutlama programı kapsamında, ATO Congresium Kongre ve Sergi Salonu’nda  “Avrupa Günü Fuarı”gerçekleştirildi. Fuarda, 18’i Avrupa Birliği üyesi ülke olmak üzere,  AB Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Ulusal Ajansı ve Kültür Merkezlerince açılan 40 ayrı stantta, AB destekli çok sayıda proje sergilendi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Turizm Şubesi Müdürlüğü’nce düzenlenen Ankara standında Başkent’in tarihi, turistik yerleri ile dev rekreasyon alanları, Kentsel Dönüşüm Projeleri İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanmış broşürlerle ziyaretçilere tanıtıldı.

Broşürlerde yer alan AnkaPark Projesi de ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.  

Fuarda, İsveçli kadın şef Ann-Sofi Söderqvist’in yönettiği Avrupa Birliği üyesi 13 ülkeden 23 sanatçıdan oluşan Avrupa Caz Orkestrası sahne alarak, Başkentlilere müzik ziyafeti sundu.

AVRUPA GÜNÜ FUARI'NDA BÜYÜKŞEHİR STANDI
AVRUPA GÜNÜ FUARI'NDA BÜYÜKŞEHİR STANDI
AVRUPA GÜNÜ FUARI'NDA BÜYÜKŞEHİR STANDI
AVRUPA GÜNÜ FUARI'NDA BÜYÜKŞEHİR STANDI