12 Ağustos 2017 Cumartesi 08:30
ATATÜRK BULVARI'NDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ATATÜRK BULVARI'NIN, ULUS-SIHHİYE ARASINDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPIYOR

bulvar_330.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı’nın Ulus Atatürk Heykeli ile Sıhhiye Köprüsü arasındaki bölümünde asfaltlama çalışması yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan modifiye asfalt çalışmaları nedeniyle,  Ulus’tan Sıhhiye’ye gidiş istikameti yönü trafiğe kapatılarak,  önce trimerle asfalt kazıma çalışmaları yapılıp, ardından da   asfalt serim çalışmaları sürdürülüyor.

Çalışmalar nedeniyle, dün geceden (Cuma saat 22.00) itibaren Atatürk Bulvarı'nın Ulus-Sıhhiye arası Kızılay istikameti trafiğe kapatılırken, ters yönde ise trafik akışı sağlanıyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Ulus-Sıhhiye yönünde çalışmaların tamamlanmasının ardından, Atatürk Bulvarı'nın Sıhhiye'den Ulus istikametine  yolun trafiğe kapatılarak bu güzergah üzerinde çalışmaların sürdürüleceğini belirttiler.