Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

AŞTİ PERSONELİNE GÜVENLİK EĞİTİMİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü, AŞTİ güvenlik personelini ve esnafını terör olaylarına karşı bilinçlendirmek amacıyla eğitim veriyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağılı BUGSAŞ Şirketi’nin işbirliğiyle “Kent Güvenliği” adı altında gerçekleşen seminerlere, AŞTİ’de görev yapan güvenlik personeli, esnaf ve çalışanlar katılıyor.

27 Ocak 2016 Çarşamba 13:28
AŞTİ PERSONELİNE GÜVENLİK EĞİTİMİ

-ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, AŞTİ GÜVENLİK PERSONELİNİ VE ESNAFI TERÖR OLAYLARINA KARŞI BİLİNÇLENDİRMEK AMACIYLA EĞİTİM VERİYOR

asti_egitim_4.jpgAnkara Emniyet Müdürlüğü, AŞTİ güvenlik personelini ve esnafını terör olaylarına karşı bilinçlendirmek amacıyla eğitim veriyor.
Büyükşehir Belediyesi’ne bağılı BUGSAŞ Şirketi’nin işbirliğiyle “Kent Güvenliği” adı altında gerçekleşen seminerlere, AŞTİ’de görev yapan güvenlik personeli, esnaf ve çalışanlar katılıyor.
Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri ve bomba imha uzmanları tarafından verilen eğitimlerde, terörle mücadelede kamu kurum ve kuruluşları ile esnafın dikkat etmesi gereken konularda bilgi veriliyor. Şüpheli kişi veya paketle karşılaşılması durumunda yapılması gerekenlerin anlatıldığı seminerde, çeşitli uygulamalardan da örnekler gösteriliyor.
Seminerde ayrıca canlı bomba veya şüpheli şahısların hal ve hareketleri, fiziksel özellikleriyle ilgili bilgiler veriliyor.

AŞTİ PERSONELİNE GÜVENLİK EĞİTİMİ
AŞTİ PERSONELİNE GÜVENLİK EĞİTİMİ
AŞTİ PERSONELİNE GÜVENLİK EĞİTİMİ