Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Aski Altyapı Çalışmalarını Hızlandırdı…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE BAĞLI ASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, GEÇEN YIL OKULLARIN AÇILMASI NEDENİYLE ARA VERDİĞİ ALT YAPI YENİLEME ÇALIŞMALARINA YENİDEN BAŞLADI -ASKİ YETKİLİLERİ, OKULLARIN KAPANMASININ ARDINDAN HOŞDERE CADDESİ’NDE BAŞLADIKLARI YENİLEME ÇALIŞMALARININ EN GEÇ 20 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAĞINI BİLDİRDİLER

21 Haziran 2012 Perşembe 11:16
Aski Altyapı Çalışmalarını Hızlandırdı…

altyapi_calismasi_200.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ Genel Müdürlüğü, geçen yıl okulların açılması nedeniyle ara verdiği Hoşdere Caddesi’ndeki alt yapı yenileme çalışmalarına yeniden başladı.
Büyük kısmını geçtiğimiz yıl tamamlayan, ancak vatandaşların mağdur olmaması için okulların açılması nedeniyle ara verilen çalışma alanları, geçici asfaltla kapatılmıştı. Bu yıl okulların tatile girmesinin ardından bölgenin eskiyen yağmursuyu ve atıksu hatlarını yenileme çalışmalarına yeniden başlayan ASKİ, bölgedeki çalışmanı en geç 20 gün içersinde tamamlamayı planlıyor. 
ASKİ Genel Müdürlüğü, Başkent’in birçok farklı noktasında, nüfusun artmasıyla yetersiz hale gelen veya eskiyen alt yapıyı yenileyerek, sorunları bir bir çözüme kavuşturma çalışmalarına devam ediyor.
Bu kapsamda okulların tatile girmesiyle birlikte ve yaz döneminin trafik rahatlığından faydalanarak, özellikle yoğun yerleşim yerlerindeki ana arterlerde çalışmalarını sürdüren ASKİ ekipleri, Hoşdere Caddesi’nin yıllardır kanayan yarası olan ve geçtiğimiz yıl büyük kısmı tamamlanan alt yapı sorununu çözüme kavuşturmak amacıyla çalışmalarına yeniden başladı.
Bölgede yaşayan vatandaşlardan verilen rahatsızlık için “özür dileyen” ASKİ yetkilileri, “Geçtiğimiz yıl başladığımız ve büyük bir kısmını tamamladığımız çalışmalarımıza, okulların açılması nedeniyle ara vermiştik. Şimdi yeniden okullar kapandı ve çalışmalarımıza yeniden başladık. Trafiği de minimum ölçüde aksatacak şekilde sürdürdüğümüz çalışmaları  en geç 20 gün içerisinde bitirmeyi planlıyoruz” dediler.