Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Armada’da Bengü Rüzgarı…

-SHOPPING FEST KONSERLER DİZİSİNDE SANATÇI BENGÜ, SEVİLEN ŞARKILARINI BAŞKENTLİLER İÇİN SESLENDİRDİ -BENGÜ: “ANKARA SON YILLARDA ÇOK GÜZELLEŞMİŞ”

28 Haziran 2012 Perşembe 17:18
Armada’da Bengü Rüzgarı…

Shopping Fest konserler dizisinde sanatçı Bengü, sevilen şarkılarını Armada Alışveriş Merkezi’nde Başkentliler için seslendirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Shopping Fest’in son günleri yaklaşırken, ünlüler geçidinde bu kez sıra sevilen pop yıldızı Bengü’de idi. 
Geçtiğimiz günlerde Ankara’dan İstanbul’a dönerken geçirdiği talihsiz bir trafik kazasında yaralanan ve koruması vefat eden Bengü, yaşanan kötü günlere rağmen Başkent’te hayranlarıyla birlikte olmanın, onların gözlerindeki ışıltıları görmenin çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.
Bir İstanbullu olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i çok başarılı bulduğunu belirten Bengü, “Bunun  sonucu olarak Ankara son yıllarda çok güzelleşmiş. Benim için Ankara ve Ankara seyircisi de her zaman çok özel olmuştur”  dedi.
Armada’da ünlü sanatçı Bengü’nün konser vereceği alana  akşamın ilk saatlerinden itibaren gelen Ankaralılar, hem yanlarına kadar gelen sanatçıyı yakından görme fırsatı buldular hem de şarkılarına eşlik ettiler. Bengü, konserini izleyenler arasında bulunan  engelli genç hayranı Yaprak Karakuş ile özel olarak ilgilenirken, 14 aylık Mine adlı bebeğin sahneye yürüyerek çıkması üzerine Mine’yi kucağına alarak bir süre birlikte şarkı söyledi. 
Sempatik sanatçı Bengü konserde, “Korkma Kalbim”, “Veda”, “Kalbi Olan Ağlıyor” gibi popüler parçalarının yanı sıra pop müzik hitlerinden oluşan remix şarkılarını da seslendirdi.

-RUS ATEŞİ EKİBİ: “ANKARA’YI O KADAR SEVDİK Kİ AYRILMAK İSTEMİYORUZ”
Alışveriş Festivali süresince 15 kişilik pandomimci ateş sihirbazıyla Başkentlilere görsel şov sunan “Rus Ateşi”, Bengü konseri öncesi Ankara’daki son gösterileriyle izleyenleri büyüledi.
Alışveriş Festivali ve Büyük Ankara Festivali için Moskova’dan  geldikleri Başkent Ankara’yı ilk kez gördüklerini ve çok beğendiklerini ifade eden Rus Ateşi sihirbazları, “Ankara’yı ve bize gösterilen ilgiyi asla unutmayacağız. İnanın buradan ayrılmak istemiyoruz” dediler.