Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ ÜYELERİ YILSONU SERGİSİNİ BEĞENİYE SUNDU

Büyükşehir Belediyesi Akyurt Aile Yaşam Merkezi üyelerinden yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserlerini düzenledikleri yılsonu sergisinde beğeniye sundu. Küçük hünerli ellerin büyük eserleri, Akyurtlular tarafından yoğun ilgi gördü.

26 Haziran 2014 Perşembe 11:06
AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ ÜYELERİ YILSONU SERGİSİNİ BEĞENİYE SUNDU

 AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ ÜYELERİ BİR YILLIK EMEKLERİNİ YILSONU SERGİSİ İLE BEĞENİYE SUNDU

akyurt_aym_IMG_2347.JPGBüyükşehir Belediyesi Akyurt Aile Yaşam Merkezi üyelerinden yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserlerini düzenledikleri yılsonu sergisinde beğeniye sundu. Küçük hünerli ellerin büyük eserleri, Akyurtlular tarafından yoğun ilgi gördü.

Akyurt Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen sergiye; Akyurt Kaymakamı Mustafa Yiğit ile Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve yardımcıları, Ankara Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürü İdris Tezcan, bürokratlar, öğretmenler, veliler ile çok sayıda Akyurtlu katıldı.

Merkez üyelerinin hazırladığı sergiye katılan veliler ile ilçe halkı memnuniyetlerini dile getirirken, Akyurt Aile Yaşam Merkezi yetkilileri de şunları söylediler:

“Yılsonu sergimizde resim, el sanatları ve ana sınıfı öğrencilerimizin eserleri bulunuyor. Öğrencilerimiz tüm bir yıl boyunca saatlerini, günlerini vererek bu işleri başardı. Şimdi de tarif edilemez gurur ve sevinç ile bizlere bu eserleri sergilemenin mutluluğunu yaşattılar.”