Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akyurtlulara hizmet veren Akyurt Aile Yaşam Merkezi, Gölbaşı Mogan Gölü’nde yılsonu şenliği düzenledi.

20 Haziran 2013 Perşembe 00:00
AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ ÜYELERİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ YORGUNLUĞUNU MOGAN’DAKİ YILSONU ŞENLİĞİNDE ATTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akyurtlulara hizmet veren Akyurt Aile Yaşam akyurt_aym_senlik_20062013_IMG_2810.JPGMerkezi, Gölbaşı Mogan Gölü’nde yılsonu şenliği düzenledi.

Akyurt ilçesinde eğitim veren okulların katıldığı etkinlikle öğrenciler eğitim öğretim maratonunun sonunda yapılan şenlikle gönüllerince eğlendiler.

Sunuculuğunu Didem Erdoğan’ın yaptığı şenlik, her okuldan bir öğrencinin temsil edildiği bayrak koşusuyla başladı. Alkışlar içerisinde şenlik alanına gelen ekip, Türk bayrağını Kurum idarecisi Zakir Özdemir’e teslim etti. Zakir Özdemir’in protokol konuşmasının ardından Halk Oyunları Gösteri grubu oyunlarını yöresel müzik eşliğinde sergiledi. Akyurt Aile Yaşam bünyesinde eğitim alan Tekvando öğrencilerinin gösterilerinin ardından öğrenciler arası yarışmalar yapıldı ve müzik eşliğinde oyunlar oynandı.

Voleybol ve Futbol turnuvalarının yapıldığı şenlikte yöresel oyunlarda da gençler kıyasıya yarıştılar. İp atlayıp, top oynadıkları şenlikte halat çekme, yumurta taşıma, yoğurt yeme, çuval, elma yeme, sandalye kapmaca, bayrak yarışı, tersini yap oyunları oynandı. Şenliğin sonunda oyunlarda dereceye giren öğrencilere madalyalar verildi.

Liseler arası voleybol turnuvasında Akyurt Kız Teknik Lisesi, İlköğretim okulları arası voleybol turnuvasında Akyurt Nehire Bir İlköğretim Okulu, Liseler arası futbol turnuvasında Akyurt Çok Programlı Lisesi, ilköğretim okulları arası futbol turnuvasında Akyurt İlköğretim Okulu, liseler arası bayrak yarışında Akyurt Çok Programlı Lisesi, liseler arası halat çekme yarışında Akyurt Kız Teknik Lisesi, ilköğretim okulları arası halat çekme yarışında Akyurt BARMEK İlköğretim Okulu şampiyon oldu. Bireysel oyunlarda da en çok başarı gösteren ve dört ayrı branşta birincilik alan Akyurt BARMEK İlköğretim Okulu yıl sonu şenliğinde oyunlar şampiyonu olarak kupasını Zakir Özdemir’den aldı.

AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ
AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ
AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ
AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ
AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ
AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ
AKYURT AİLE YAŞAM MERKEZİ