02 Mayıs 2013 Perşembe 00:00
AİLE YAŞAM MERKEZİ'NDE DOĞUM GÜNÜ COŞKUSU

ERYAMAN AİLE YAŞAM MERKEZİ ENGELLİLER LOKALİ ÜYELERİNDEN NİSAN AYI DOĞUMLULAR, YENİ YAŞLARINI HEP BİRLİKTE KUTLADI

dogum_gunu_330_02052013.jpgAnkara’daki engelli vatandaşların buluşma adresi Eryaman Aile Yaşam Merkezi’nde doğum günü coşkusu yaşandı.

Eryaman Aile Yaşam Merkezi Engelliler Lokaline Ankara’nın dört bir yanından asansörlü araçlar ile gelen bedensel ve ortopedik engelli üyeler, hep birlikte eğlenmenin, yarışmanın ve bir arada doğum günlerini kutlamanın keyfini yaşadı.

Pek çok ilçeden engelliler lokaline gelip birçok kurs ve aktiviteden faydalanan çeşitli engel gruplarından nisan ayı içerisinde doğmuş olan üyeler, hep birlikte doğum günlerini kutlamanın heyecanı ile neşe ve eğlence dolu bir gün geçirdi.

Arkadaşları ile birlikte sohbet etmekten ve eğlenmekten keyif alan üyeler; yarışmalar, müzikli eğlenceler ile günlerini daha renkli hale getirdi. 100’den fazla engelli üyenin katıldığı programda yaş pasta seremonisinde Şube Müdürü İdris Tezcan üyelere eşlik etti. Organizasyon danslar, müzikler ve yarışmalar eşliğinde noktalandı.

Görevli eğitmenlerine teşekkürlerini sunan üyeler, bu organizasyonu gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Eryaman Aile Yaşam Merkezi eğitmenlerine duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

Doğum günü kutlaması sonrasında Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis etmiş olduğu asansörlü araçlar ile engelli üyeler evlerine bırakıldı.