Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

212 Çiftin Düğünü İçin Başvurular Sürüyor…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, DÜĞÜN TÖRENLERİNİ UNUTULMAZ KILMAK İSTEYEN ÇİFTLER İÇİN HER YIL GERÇEKLEŞTİRDİĞİ EVLİLİK ŞÖLENİNİN KAYITLARI SÜRÜYOR

14 Mayıs 2012 Pazartesi 15:28
212 Çiftin Düğünü İçin Başvurular Sürüyor…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da evlilik şölenini muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirerek, 212 çifti mutlu sona kavuşturacak.
Maddi durumu düğün yapmaya el vermeyen çiftler için Shopping Fest kapsamında gerçekleşecek Büyük Ankara Festivali’nde 30 Haziran’da binlerce Başkentlinin şahitliğinde bir düğün töreni yapılacak. Kayıtları devam eden bu muhteşem şölen için gelinlikler ve damatlıkları özel olarak diktirilecek, sürpriz hediyeler dağıtılacak, ünlü sanatçılar konser verecek.
Geçen yıl 211 çiftin düğün törenini, Hipodrom alanında düzenlenen Büyük Ankara Festivali kapsamında, sanatçılar Niran Ünsal ve Özcan Deniz’in konserleriyle renklendiren, Başkan Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek’in şahitliğinde gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da daha güzel bir organizasyona imza atacak.
 
-ÇİFTLERE SÜRPRİZ HEDİYELER
Bu yıl, Ankara’nın alışveriş cennetine dönüşeceği, her bir köşesinde kültürel etkinliklerin, müthiş şovların gerçekleştirileceği Shopping Fest’in coşkusunda gerçekleştirilecek toplu düğün şöleninde, sevilen sanatçılar yine bu büyük günü renklendirecek. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gelin ve damatlıklar da dahil tüm masrafların karşılanacağı evlilik organizasyonunda, çiftlere, çeşitli hediyeler verilecek.

- KAYITLAR SÜRÜYOR…
Düğün törenine katılmak isteyen çiftler, evlilik şölenine kadar, “2012 yılı içerisinde nikah yaptığını belgeleyen onaylı evlilik beyannamesi, ikametgah, fakirlik belgesi, birer adet fotoğraf ve nüfus cüzdanları fotokopisi” ile “Ankara Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Bankosu Hipodrom Caddesi  No: 5 Varlık, Yenimahalle (Belediye yeni bina)” adresine başvuru yapabilecek.
Çiftler ayrıca, 507 14 90 – 507 15 58 ve 507 24 26 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilecekler.