1071 MALAZGİRT BULVARI’NIN KAPATILMASINA ERTELEME

1071 Malazgirt Bulvarı’nda 5-6 Aralık’ta yapılacak bakım onarım çalışmaları, AÖF Sınavları nedeniyle daha sonra belirlenecek bir tarihe ertelendi.

26 Kasım 2014 Çarşamba 10:42
1071 MALAZGİRT BULVARI’NIN KAPATILMASINA  ERTELEME

1071 MALAZGİRT BULVARI’NIN KAPATILMASINA ERTELEME

-1071 MALAZGİRT BULVARI’NIN, 5 VE 6 ARALIK TARİHLERİNDE KAPATILMASI, AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ SINAVLARI NEDENİYLE DAHA SONRA BELİRLENECEĞİ BİLDİRİLEN İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; daha önce bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5-6 Aralık’ta 2 gün trafiğe kapatılacağı duyurulan Bulvar, 6-7 Aralık’ta yapılacak olan (Açık Öğretim Fakültesi) AÖF Güz Dönemi Ara Sınavlarında öğrencilerin mağdur olmaması için ertelendi.

Yetkililer, Bulvarın daha sonra belirlenecek bir tarihte duyurularının yapılarak trafiğe kapatılacağını bildirdi.