cocuk_meclisi_banner_1.jpg

03.03.2014

KOMİSYONLARDA GÜNDEM YOĞUN

Çocuk Meclisi 19. Dönem komisyonları tüm hızıyla devam ediyor

Meclis üyeleri, Genel Kurul toplantılarında oylanacak meclis kararları için gündemdeki konuları değerlendirmeye, tartışmaya, çocukların sesi olmaya çalışıyorlar.

9 Mart’ta yapılacak genel kurul öncesi komisyonlarda yine önemli konular görüşülüyor. Üyeler, bu hafta Mart-Nisan Aylarında yer alan belirli gün ve haftalardan seçtikleri konular hakkında edindikleri bilgileri ve hazırladıkları önergeleri okuyup oyladılar.

Komisyon üyeleri, aldıkları tavsiye kararlarının büyüklerine de ilham verdiğine inandıklarını, çocukları ilgilendiren tüm konuları mecliste dile getiriyor olmaktan duyduklarını mutluluğu dile getiriyorlar.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK’in kendilerine armağanı olan Türkiye’nin ilk çocuk meclisinde bulunmaktan gurur duyduklarını belirten üyeler, şimdiden bir sonraki dönem için de seçilme hayallerini heyecanla anlatıyorlar

ÇOCUK MECLİSİ