Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

cocuk_meclisi_banner_1.jpg

BÜLTEN

27.06.2013

ÇOCUKLAR ÇOCUK MECLISI’NI ANLATIYOR

Büyüksehir Belediyesinin, 14 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasinda Atatürk Kültür Merkezi’nde devam etmekte olan 6. Büyük Ankara Festivali’nde çocuklar da keyifli zamanlar geçiriyorlar.

18. Dönem Çocuk Meclisi üyeleri, almis oldugu karar geregi, Çocuk Meclisi’nin tanitim masasinda görev aliyorlar.

Çocuk Meclisi’nin, 26 Mayis 2013 Tarih ve 172 Sayili “Büyüksehir Belediyesi’nin Yaz aylarinda baslayacak etkinliklerinde kurulacak tanitim standlarinda görev alacak Çocuk Meclisi üyelerinin belirlenmesi” ne iliskin karari geregi, tanitim çalismasina katilacak çocuklarin isimleri tespit edildi.

Çocuklar 15.00-18.00 saatleri arasinda, Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi’na ait çadir içerisinde yer alan Çocuk Meclisi standinda, bilgi edinmek isteyenlere, deneyimlerini aktariyor, brosürler dagitiyor ve çok daha fazla çocugun, Meclislerini tanimalarina yardimci olmaya çalisiyor.

Çocuklar, tanitim çalismalarinin ardindan festivalin tadini çikarmaya, aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmeye, alisverisler yapmaya, konserlere katilmaya, çocuklar için hazirlanmis oyun alanlarindan yararlanmaya devam ettiklerini belirtiyor; yeni dönemde daha fazla çocugun Çocuk Meclisi’ne basvuru yapmasini beklediklerini ifade ediyorlar.

ÇOCUK MECLISI